{{ message.message }}
{{ button.text }}

Dagelijks naar school!

Ik ben toen mijn zoontje werd geboren terug naar school toe gegaan.. Ik ben een jonge mama van inmiddels 21 jaar en de tweede is op..

Afbeelding blog 'Dagelijks naar school!' Achtergrond blur afbeelding
Hoi Dames, Ik ben toen mijn zoontje werd geboren terug naar school toe gegaan.. Ik ben een jonge mama van inmiddels 21 jaar en de tweede is op komst, zoals ik al eerder vermeld had! Ik moet zeggen, dat ik hiervoor heb gekozen omdat ik het belangrijk vond voor de toekomst  van mijn kinderen.. Op het moment volg ik dus de opleiding secretaresse en ik zit in het eerste leerjaar. De opleiding duurt 2 a 3 jaar afhankelijk van welk niveau ik uiteindelijk wil behalen.. Het is erg pittig om het te combineren, maar het ergste wat ik van alles vind is dat ik het gevoel heb dat ik mijn zoontje soms tekort doe.. Ik weet eigenlijk ook wel diep van binnen dat dit niet zo is, maar op sommige momenten voelt dit wel zo! Af en toe kan ik het dan ook niet laten om even 'vrij' te nemen van school.. (gelukkig zijn de uren ook niet heel lang.. Dus ik ben niet echt 38 uur op school!) Gelukkig gaat het ondanks dat ik dan soms afwezig ben erg goed en sta ik er goed voor! Mijn  hele omgeving is trots op wat ik doe en wat ik al bereikt heb, echter zie ik dit niet zo.. Ik ben er wel van overtuigd dat als ik uiteindelijk uitgeleerd ben, dat ik dan veel meer bij de kids kan zijn omdat ik dan gewoon veel meer verdien dat dat ik nu deed.. En naar die tijd kijk ik heel erg uit! Er zijn wel meer vrouwen die misschien wel fulltime werken of naar school toe gaan.. Ben benieuwd naar hoe zij het ervaren of hebben ervaren!   Ik ben in ieder geval een hele trotse moeder en ook heel benieuwd naar het tweede kleintje! Gelukkig hoef ik geen lessen te missen want ik ben in september uitgerekend! Trots dat ik dit allemaal doe voor mijn kids, maar soms ook wel moeilijk!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je