{{ message.message }}
{{ button.text }}

Dag vakantie

Hallo thuis werken (met kids)

Afbeelding blog 'Dag vakantie' Achtergrond blur afbeelding

De vakantie is na vandaag officieel voorbij en begint het.. Ik ga na twee maanden weer volledig aan de bak. Na de corona ben ik een aantal weken in de ziektewet geweest ivm aanhoudende vermoeidheid en hoofdpijn. De vermoeidheid is er nog zeker, maar door rust te pakken is dat goed te handelen en de hoofdpijn is weg. Halleluja 🙋‍♀️. Na die aantal weken volledig in de ziektewet ben ik weer een paar uurtjes per dag gaan werken. Dat schoot niet heel erg op omdat de feestdagen op mijn werkdagen vielen en ik dus vrij was.

Na goed nadenken besloten om weer lekker volledig aan de bak te gaan. Ik werk thuis dat scheelt een hoop, dus mocht het niet gaan kan ik wat makkelijk pas op de plaats nemen.

Ben toe aan ritme. En daar gaan we weer voor zorgen.

Dat betekend wel dat ik thuis werk met twee kids om me heen. Liam is vijf jaar en zal lekker aan de bak moeten gaan met zijn huiswerk, het is groep twee dus niet veel druk, alleen wil ik wel dat hij bij blijft. Faya is twee en is in een nieuwsgierige fase ze wil vooral alles weten en zien. Ben benieuwd hoe dat gaat. Het thuiswerken, juf zijn, mama zijn, politieagent zijn tussen die twee, het huishouden, echt Pagan zijn is er niet meer bij. Het geeft troost dat ik hier echt niet alleen in sta alleen maakt dat het niet minder zwaar.

Dus zet hem op alle papa en mama's. 

Wij kunnen dit! 

Ik ga gewoon als de lockdown weer voorbij is en de maatregelen het toelaten een week weg en Pagan zijn! Dat zeg ik nu wel heel stoer maar dat kan ik helemaal niet🤦‍♀️. Maar er over fantaseren kan nooit kwaad.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je