{{ message.message }}
{{ button.text }}

Dag Sinterklaasje.. Welkom Kerstman!!

Een heerlijke en vooral smakelijke pakjesavond gehad.. Maar dan is het zover.. Kerstmis is aantocht!! Doeiii Sinterklaasje!!!

Afbeelding blog 'Dag Sinterklaasje.. Welkom Kerstman!!' Achtergrond blur afbeelding

Heerlijk avondje is gekomen... Avondje van Sinterklaas! In ons geval een kleinigheidje onderling met mijn schoonouders en schoonbroer en -zus! En eigenlijk nu Cas er bij is, waren de kleinigheidjes vooral voor hem ;)

Wij volwassenen doen het vooral om ongegeneerd lekker veel te veel te eten! Lekker koken vind ik dan ook hartstikke leuk voor zo'n avondje!

image_6.jpeg

image_7.jpeg

Maar hoe leuk en aardig de goed heilig man ook is.. Deze mama is een echte kerstfanaat! Dus, dag Sinterklaasje, dag bezoek en hallo zolder! 

Tot 04.00 vannacht bezig geweest met de boom optuigen.. En niet tevreden.. Dus weer de ballen eruit en slapen.. Om vervolgens deze morgen weer met goede moed opnieuw te beginnen! 

En nu zit ik dan.. Heerlijk tevreden en kapot moe nog even op het bankje van het resultaat te genieten! En dat wilde ik gewoon even met jullie mama's delen!!

image_8.jpeg

image_9.jpeg

Och.. Wat kan ik zeggen.. Ben gewoon een blije muts! ;)

En voor alle mama's hier...

image_10.jpeg

Veel liefs,

Sharon

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je