{{ message.message }}
{{ button.text }}

Dag lief meisje

Afbeelding blog 'Dag lief meisje' Achtergrond blur afbeelding

Dag lief meisje, 


Dag lief meisje, zeg ik steeds in gedachte, dag lief meisje, als ik een kaarsje voor je aan steek, dag lieve S. schreef ik op het kaartje die ik naar jouw lieve papa en mama stuurde, dag, in plaats van welkom, een condoleance in plaats van felicitatie. 

Dag lief meisje, dag lief meisje, zo ontzettend verdrietig dat jij niet mag zijn, zo ontzettend verdrietig dat jouw papa en mama met lege armen staan. Gisteren was het moederdag, terwijl ik van mijn kleintjes genoot, waren mijn gedachten bij jouw mama, haar allereerste moederdag, wat een verdriet. Dag lief meisje, je was zo welkom, dag lief meisje, dag

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #meisje

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je