{{ message.message }}
{{ button.text }}

Dag en nacht half door elkaar!!

Mijn dochtertje slaapt nu erg veel en lijkt wel alsof ze alles door elkaar haalt....zal het door de warmte komen?

Afbeelding blog 'Dag en nacht half door elkaar!!'

Warmte is niks voor mij en mijn gezinnetje, alles loopt door elkaar, dag en nacht zijn niet meer goed te doen want het is de ene keer te warm en dan weer niet, erg irritant. Wij zijn een gezinnetje die van regen, kou, harde wind, sneeuw, storm enzovoorts houden. De zomer is dan ook altijd afzien voor ons maar ja ff volhouden dan maar. Maar op een of andere manier slaapt mijn dochtertje nog meer dan dat ze eigenlijk al doet (andere blog). Bijvoorbeeld gisteren, ze werd wakker om 10.00, 14.00 terug in bed voor dutje, 21.00 toch maar wakker gemaakt want ze bleef slapen, 23.00 terug naar bed, volgende dag 11.15 werd ze weer wakker, nog half slapend kroop ze bij ons in bed. (ze is 21 maanden, en we haalde haar natuurlijk eerst uit bed voordat ze bij ons er in kwam ) Nu vandaag dus om 11.15 wakker, daarna gezellig naar buiten geweest, gespeeld en lekker thuis op de bank gezeten en weer gespeeld binnen. Nu rond 16.00 viel ze letterlijk en figuurlijk om dus heb haar maar naar bed gebracht, het is nu 22,11 uur en ze slaapt nog steeds!! Ik ga haar zo echt wakker maken, kijken of ze misschien koorts heeft of zo, ik wil ook niet dat ze om 02.00 wakker wordt en dan de boel op stelten gaat zetten...........maar denk wel dat ze rond 23.00 er toch weer in ligt of misschien wat later. Ik denk dat ze zoveel slaapt door de warmte of nie.....hebben jullie kids dit ook??? Kan ik er iets tegen doen? Wakker maken en dan valt ze op een andere plek weer in slaap is dus geen optie. Of moet ik haar maar gewoon laten slapen als ze al rond 15.00 in de middag naar bed gaat. Zij is net der mama want ik kan ook UREN slapen zonder wakker te worden, nog niet eens voor de wc. natuurlijk draagt zij nog een luier dus dat maakt niks uit. Ik vind het ook niet echt gezond voor zn kleintje die 18 uur op een nacht slaapt. Ze is vandaag maar 4 a 5 uurtjes wakker geweest!! Misschien morgen even met de ha overleggen (moet er toch heen, ben op schroef gaan staan ha ha) misschien heeft zij tips!! Of natuurlijk jullie??? 

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je