{{ message.message }}
{{ button.text }}

Dag Dag lieve spikey

In 2000 kregen we thuis een hondje. Spijker of wel spikey. Dit is een blogje gewijd aan hem

Afbeelding blog 'Dag Dag lieve spikey ' Achtergrond blur afbeelding

Vrijdag kreeg ik een apje van mijn vader. Het gaat niet goed met spikey zijn nieren en lever zijn het al aan het begeven. Vanmiddag gaat hij de regenboog brug over.

Spikey is een net 15 jaar oude jackrussel het hondje van mijn ouders. Hij is al deels of naja helemaal blind en doof. Wil geen lange wandelingen meer zoals vroeger, maar liever in een buggy gereden worden zodat mijn ouders wel de lange wandeling met hem konden doen. 

Sociaal naar andere honden en kinderen is hij niet echt. Ik bestempelde hem dan vaak ook als het sjagerijntje. Het is niet dat we de socialisatie niet hebben geprobeerd maar de MKZ brak uit tijdens de puppy cursus en moesten stoppen. Ik kon niet echt met hem overweg hij ging zijn eigen weg.

spikey 1.jpg

Later toen wij onze hond armada kregen en hem lieten kennis maken met spikey was het hap van de mega hond spikey. Nu tolereerd hij Armada zolang die niet te dicht bij komt of met uitlaten achter hem loopt.  Hij heeft Ilse nu één keer geprobeerd aan te vallen. Ik schrok me dood. Ilse zat aan de andere kant van de kamer en was naar hem toe gekropen om te aaien. Want ik hoorde ineens AAAI en spikey ging er zowat op. Ilse zat er beduust op de grond gelukkig niks aan de hand. 

Aan de ene kant heb ik verdriet dat hij vanmiddag eeuwig zal gaan slapen en zal ik hem gaan missen. Maar aan de andere kant als ik heel eerlijk ben ga ik met Ilse en Armada met een fijner gevoel naar mijn ouders. Niet meer opletten als een havik of die hond niet wat doet naar of Armada of Ilse. 

dag dag .jpg

Maar goed het blijft het hondje waar ik mee opgeroeit ben dus: RUST ZACHT (kleine sjagerijn) lieve Spikey!!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #Nieuws

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je