{{ message.message }}
{{ button.text }}

Dag 3 in quarantaine

Netflixen en slapen 👌🏻

Afbeelding blog 'Dag 3 in quarantaine '

Vandaag is het dag 3 van de quarantaine.

Ipv dat ik me beter voel, voel ik me alleen slechter. De continue druk achter mijn ogen, de koortspieken, wat een ellende.

Vannacht was een slechte nacht. Gisterenmiddag voelde ik me beter en dacht ik “nou als dit alles was van covid, dan heb ik het nog niet zo erg gehad” alsof ik de goden verzocht heb, was het drama vannacht. Koorts, ik voelde me dronken (zonder de alcohol helaas), pijn op mijn borst, hoesten en hoofdpijn. De hele reutemeteut zeg maar. Hele nacht wakker geweest en mezelf heul zielig gevonden. Tja je moet wat tijdens quarantaine. Mijn man slaapt op de bank, dus ik was ook alleen in mezelf zielig vinden ;-)  normaal als ik me ziek voel en hij ligt naast me, ga ik express zielige geluidjes maken. Niet dat hij daar op reageert. Mannen he, die horen alleen wat ze willen horen. Heerlijk zo’n selectief gehoor. Maar goed nu was ik ook allemaal zielige geluidjes aan het maken, totdat ik erachter kwam dat het nog minder nut had dan normaal, want ja, ik ben alleen. 

Mijn dochter is inmiddels al minder bang voor me. Waar ze de eerste 2 dagen paniekerig uit mijn buurt bleef en continue zei “mama afstand houden” zodra ik even uit mijn hok kwam, is ze nu wat relaxter. Toch kijkt ze me nog aan alsof ik vergif ben. Wat ik ook wel begrijp, want Corona is voor die kids denk ik wel bestempeld als iets afgrijselijks. Nu voel ik me ook wel afgrijselijk, maar goed, ergens komt er een keerpunt. Mijn jongste is totaal niet bang voor mij. “Mama ik kan toch wel even op je schoot zitten?” “Nee lieverd dat mag niet” “maar mama, doen we het toch stiekem” “dat gaat niet, dadelijk krijg je ook Corona” “nee mama, ik verstop me voor Corona en kom stiekem bij jou zitten, dan ziet Corona mij niet” dus.... 🤷‍♀️

Netflix en Videoland zijn mijn beste vrienden as we speak. Jane the virgin it is. Simpele serie waarbij ik vooral niet teveel hoef te denken, want die hersenen werken nu niet. Kapot zeg maar, zo voelen ze. En eten, lukt niet, smaakt niet. Beste dieet ever. Om dan ook maar positieve dingen te benoemen. 

Als iemand nog goede watch tips heeft, let me know. 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je