{{ message.message }}
{{ button.text }}

Dag 2020, hallo 2021!

In onze lockdown-bubbel 2020 nooit willen missen

Afbeelding blog 'Dag 2020, hallo 2021!'

Het overgrote deel van de wereldbevolking is geloof ik blij dat 2020 erop zit. Heel begrijpelijk, al valt nog maar te bezien wat 2021 ons gaat brengen... Hoe dan ook, 2020 heeft mij veel liefs en waardevols gebracht. Daar komt ie, op chronologische volgorde en vol positiviteit (want daar word ik alleen maar vrolijker van).

2020, het jaar waarin:

• ik voor de 4e keer tante mocht worden van een klein, lief nichtje

• de liefde van mijn leven al 10 jaar bij mij hoort

• mijn mooie kleine meisje Floor geboren is

• mijn lieve Ties grote broer werd

• we de uitbreiding van ons gezin door de eerste lockdown heerlijk konden leren ontdekken in onze bubbel

• ik slaap nóg meer ben gaan waarderen dan ik al deed

• ik ben gegroeid als moeder door grenzen te stellen en te verleggen en meer durven toe te geven aan me-time

• ik me gegroeid als persoon door vaker 'nee' te durven zeggen

2021 is inmiddels begonnen. En ook daar kijk ik naar uit. Dit wordt namelijk het jaar waarin ik meer wil genieten! Van alles en iedereen, van grote gebeurtenissen maar ook juist van de kleine dingen die te snel voorbij gaan. Het jaar waarin ik meer evenwicht wil vinden in het gezinsleven, er meer op uit wil mét man en kinderen en ook zonder. En het jaar waarin ik meer positief wil denken dan in het negatieve te blijven hangen.

2021... Let's get started!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je