{{ message.message }}
{{ button.text }}

Daar zijn we weer...

Er is nu een kleine 3 maanden verstreken sinds de operatie.

Afbeelding blog 'Daar zijn we weer...' Achtergrond blur afbeelding

En ik kan niet anders zeggen dan dat ik zo blij ben voor mezelf te hebben gekozen. Voor mijn gezondheid, voor mijn kindjes, voor mijn leven. En dat kan dan best wel soppy klinken maar dat maakt me niet uit. :)

Ik ben namelijk 30,4 kilo kwijt (want elke gram telt ;) )! En ik voel me super! Nog even een fotootje voor diegene die het graag willen zien...

Het aparte is eigenlijk nog dat ik altijd erg bang ben geweest om te vertellen tegen mensen dat ik het ging doen. Alhoewel... bang is misschien niet het juiste woord. Op mijn hoede. Ik wilde niet dat mensen mijn succes en mijn geluk gevoel zouden verpesten door hun (al dan niet) negatieve mening te geven. Bij -25 kilo heb ik het pas op FB gezet voor mijn vrienden... De reacties waren geweldig en gaven zo'n boost joh! Ongelooflijk! Ik heb het gewoon verdiend en kan niet wachten om mijn eerste streven te halen (over zo'n 26 kilo). Mijn kindjes kan ik weer heerlijk bijbenen. OP Weight Watchers las ik ooit eens een quote die ik toen zo onzinnig vond maar nu me zo in kan vinden. "Niets voelt zo goed als afvallen doet." En zo is het!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #Gezond, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je