{{ message.message }}
{{ button.text }}

Daar gaan ze , voor 1 nachtje

Een nachtje slapen, voor het eerst met z'n allen! Spannend voor mama maar uiteindelijk zit dit wel goed!

Afbeelding blog 'Daar gaan ze , voor 1 nachtje '

Vandaag voor het eerst met z'n drietjes een nachtje slapen bij oma! Ook al hebben ze dit al vaker gedaan , mijn kleine mannetje is nog nooit wezen slapen! Ik weet dat ze er goed zitten maar dan ineens een brok in m'n keel, ik kijk naar m'n mannetje en denk je wordt groot je bent nog zo kwetsbaar, het is als de dag van gisteren dat je m'n hart hebt gestolen! Mijn 2 andere lieve schatten zitten trots in de auto en hebben er zoveel zin in! Dan denk ik ja straks als mijn lieve mannetje ook zo oud is komt dat ook, die band met opa's en oma's is net zo belangrijk! Ik kijk nog een keer naar m'n mannetje en bedenk me dan, ja het js goed , die mooie speciale band krijg jij ook! Je bent nu nog te klein dit te beseffen, maar uiteindelijk gaat het om liefde die ontvang je ! Slaap lekker straks lieve kleine schatten en tot morgen! 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je