Snap
  • Mama

Daar gaan we dan!! Stap 1 is gezet

Daar gaan we dan, de blogs! Elke dag een blog schrijven, wie doet er met mij mee?? Kort lang, over je werk, thuisblijfmama, kind alles mag

Stap 1 is gezet. Ik ga elke dag 1 blog schrijven. Wie doet er met mij mee?? Jij of jij? Of beide nog leuker! Onderwerpen limietloos, voorbeelden: je kind, je werk, iets meegemaakt die dag, iets te vragen, je verveelt je, zo veel dingen waar je over kan schrijven. Je blog kan lang of kort zijn, alles mag en alles kan. En als bonuspunt krijg je per een hoeveelheid blogs een kadootje van mamaplaats!! Ik heb al een sleutelhanger omtvangen en wat is die gaaf! 

Mijn blog gaat over 1 december. Het is een prachtige dag, doordat onze auto kapot is moest ik vandaag de fiets pakken om dochter naar de peuterzaal te brengen, zo hee dat is lang geleden, fietsen, mijn rug kont en benen doen pijn!! Wow dit word nog een zware dag dacht ik na 5 min en moest er toen nog 15. Maar oh wat ben ik blij dat ik heb gefietst, het geklets van dochterlief, de wind, de natuur zien, en vooral te kunnen stoppen op gedeeltes waar je met een auto niet kan komen, en het plezier dat dochterlief had is de moeite en pijn waard. En morgen gaan we weer met de fiets weg! En zelfs als de auto woensdag weer is gemaakt (koppakking) dan blijven we fietsen. Word ik ook nog wat sportiever :) 

9 jaar geleden

leuk, elke dag lukt me helaas niet, 1 tot 2 keer per week gelukkig wel!