{{ message.message }}
{{ button.text }}

Daaaag lunch! Iets met een gaspedaal en een rem

Een nieuw app bericht 'Lieverd, onze lunchafspraak wordt een kraambezoek, kan ik je zo bellen'. Een toch wel lachwekkend verhaal volgt...

Afbeelding blog 'Daaaag lunch! Iets met een gaspedaal en een rem' Achtergrond blur afbeelding

Eerder schreef ik al een blog over het bijna dagelijks hebben van een lunchafspraak met lieve vriendinnen die nog eenmaal mij en mijn bolle buik willen bewonderen. Het blijft immers magisch. Ook voor vandaag stond een gezellige lunch gepland, ditmaal met een lief vriendinnetje en tevens de maker van onze babymeubels, de hele middag kletsen onder het genot van een overheerlijke lunch. 

Stond gepland en was de bedoeling. Van de hele lunch is namelijk niets terecht gekomen. Op het eerste oog en gehoor een schrikbarend verhaal maar het wordt gewoon erg lachwekkend. Ideale manier om de bekkenbodem spieren te trainen incl. 1 mislukte poging en een nieuw inlegkruisje. 

Er verschijnt een app op mijn telefoon 'Lieverd, onze lunchafspraak wordt een kraambezoek, kan ik je zo bellen'. Er zal vast een goede reden voor zijn en app terug dat ze me met 15 min. kan bellen. Dan volgen twee foto's met onderschrijvende tekst 'Mijn stagiaires zijn met mijn auto de rouwkamer van DELA binnen gereden'. Ik schrik, uiteraard, hoop dat de stagiaires er goed van af zijn gekomen en wacht het telefoontje af. 

IMG_5369_1452884078.JPG

De foto's nog eens goed bekijkend kan ik een flinke lach niet onderdrukken: de rouwkamer van DELA binnen rijden en een total loss auto. Als je dan al de auto wilt 'parkeren' dan is dit nog niet eens zo'n ongeschikte plek. Mijn telefoon gaat en mijn eerste vraag is 'hoe kan dit in hemelsnaam'. Ja hemelsnaam, we blijven in gepaste sferen ;-). Inmiddels is het verhaal niet meer schrikbarend en kunnen we er enkel om lachen. Als eigenaresse voelt mijn vriendinnetje natuurlijk de verantwoordelijkheid en heeft die taak ook op zich genomen naar haar stagiaires, verzekeringsmaatschappij en DELA toe maar daarna kan ze niet anders als eigenlijk alleen maar hard er om lachen. 

Het blijkt dat de rijdster in kwestie normaliter een automaat rijdt en al enige tijd niet meer in een handgeschakelde auto heeft gereden. Ze was dus in twijfel of ze de auto goed onder controle zou hebben. A) meisje, bedenk dat vooraf!, B) meisje, nee die controle had je dus niet! Uiteindelijk bij een afdaling verwarde ze de rem met het gaspedaal, bleef het gaspedaal indrukken, kreeg een paniekaanval, de hele rem bestaat niet meer en daar was DELA uitvaartverzorging. Dwars door vier deuren heen, uitvaartverzorgers die nog net opzij konden springen en tot stil stand in de rouwkamer. Nee, op dat moment vond er gelukkig geen dienst plaats waardoor het tafereel niet mensonterend verdrietig wordt maar wel ontzettend lachwekkend. 

IMG_5370_1452884250.JPG

Studio Fien maakt prachtig meubilair en andere interieur producten van sloop- en steigerhout, de pay-off luidt 'Alles van sloophout en steigerhout'. Ik moet haar even pesten en sluit af met 'dus zo kom jij aan je sloophout, gewoon vier deuren door je stagiaires laten rammen'. Zo had ze het zelf nog niet bekeken en lacht er flink om. Ik lach er net zo flink om en even lukt het mij niet om de bekkenbodem spieren onder controle te hebben. Op zichzelf ook lachwekkend. 

De lunch had een zeer gegronde reden waarom het niet door kon gaan. We hebben afgesproken dat de lunch met kraambezoek wordt gecombineerd en allerhande lekkers wordt meegenomen wat ik nu nog heel even niet mag (rauwe vis, paté, filet americain, tartaar). Kijk er naar uit... Verrukkelijk gezellig! 

Deze blog is uiteraard tot stand gekomen met lachwekkende toestemming van mijn vriendinnetje/ eigenaresse Studio Fien. 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #Nieuws

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je