{{ message.message }}
{{ button.text }}

Crea Mama weer vollop aan de slag

Ik heb niet stil gezeten in de zomermaanden met mijn knutsel frutsels.

Afbeelding blog 'Crea Mama weer vollop aan de slag' Achtergrond blur afbeelding

Jaja ook in de zomermaanden hebben mijn handjes onder de plak gezeten. Ik heb niet stil gezeten zullen we maar zeggen. Ik ben inmiddels druk bezig met de uitnodigingen en traktaties voor de verjaardag van mijn dochter (januari) dit wordt allemaal in Ariël de kleine Zeemeermin thema. Voor mijn zoon heb ik alles inmiddels al klaar liggen. Hij is 4 dagen voor zijn zus jarig. Voor zijn verjaardag heb ik Woezel uitnodigingen gemaakt (zijn zus had voor haar eerste verjaardag Pip uitnodigingen). En zijn traktaties zijn als volgt geworden:

1400396964072.jpg

Daarnaast heb ik nog wat leuke items voor ons appartementje gemaakt (die hopelijk binnen één jaar mee gaan verhuizen naar een huis). 

Een leuke lantaarn met foto's van de kinderen (zie hieronder) en een leuke tekst (zie foto van deze blog):

20140925_222703.jpg

En nog een leuk bord met daarop gegevens over de geboorte van de kids:

20140925_222651.jpg

Mijn volgende project (na de uitnodigingen en traktaties van mijn dochter) wil ik zelf een tafeltent gaan maken. Iets wat ik in mijn hoofd al aan het uitwerken ben. Ik moet alleen nog wachten op het naaimachine welke ik van mijn Oma krijg (die kan er niets meer mee) en dan nog ff een naai cursus via YouTube volgen hahaha.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je