{{ message.message }}
{{ button.text }}

Count (your) MY Blessings

Ik doe ook mee met Count Your (oftewel MY) Blessings 2015. Een jaar met ups en downs...

Afbeelding blog 'Count (your) MY Blessings'

Count my Blessings absoluut!

Ons gezinnetje

We zijn nog steeds allemaal gezond, ook al hebben we een paar keer een huisarts moeten bezoeken voor ons ventje. Ons dametje doet het super goed op school en op zwemles. Ze zit nu bijna een jaar op school en al in groep 2! Wij hebben beide onze baan nog en allebei bij een groot bedrijf waar het financieel redelijk stabiel is.

Onze Familie

Hier zijn heel wat ups en downs geweest. Mijn schoonvader maakt het na zijn open hart operatie goed. Hij is nog wel aan het revalideren, maar tja zo'n operatie is niet niks. Mijn Oma-atje is heen gegaan, maar dat is veel beter voor haar. Ze was op, wist niets meer, was klaar. Het is wel een hele zorg en druk minder en ze is gelukkig rustig ingeslapen en heeft een mooie uitvaart gehad. Helaas is het hondje van mijn vader paar weken geleden overleden. Het beestje was bijna tien jaar geworden. Maar ze hebben inmiddels besloten dat er een nieuw familiebeestje komt.

Sportief

Sportief gezien was het een super jaar. We zijn kampioen geworden en gepormoveerd naar een hogere klasse, waarin we het overigens niet slecht doen.Mijn dochter doet het goed op zwemles, zij zit inmiddels in het 2e groepje en is heel druk met leren om in het diepe te mogen zwemmen.

Verder hopen we om onze plannen om te gaan verhuizen in 2016 door te kunnen zetten, 2015 was daar helaas niet zo'n heel goed jaar voor (vooral niet begin 2015), maar nu gaat het beter met de economie en willen we weer eens gaan kijken wat lukt.

Kortom 2015 was een jaar met ups en downs, maar we hebben er zeker wat van gemaakt!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je