{{ message.message }}
{{ button.text }}

Count your blessings; there are so many

Naar aanleiding van de winactie 'Count your blessings' ben ik eens gaan nadenken over mijn zegeningen. Hieronder de belangrijkste.

Afbeelding blog 'Count your blessings; there are so many' Achtergrond blur afbeelding

Naar aanleiding van de winactie 'Count your blessings' ben ik eens gaan nadenken over mijn zegeningen. Hieronder de belangrijkste.

1. Mijn dochter <3

Dit spreekt voor zich. Je kinderen zijn de grootste zegening. Ik wist tot voor kort niet wat een kind voor je kan betekenen. Hoe gek je soms ook van ze wordt... Mijn dochter is het beste wat mij ooit is overkomen.

2. Mijn man <3

Ook redelijk voor zichzelf sprekend. Dit jaar ben ik getrouwd met een man die mij neemt zoals ik ben; geen Barbie en al helemaal niet perfect. Een man die voor mij/ons wil zorgen, mij ziet als aanvulling op zijn leven  en trots is op wat ik doe en bereik.

3. Familie :D

Het vorige punt brengt mij ook op deze zegening. Aangezien wij het financieel niet zo makkelijk hebben en een kindje verwachtten, maar daarvoor graag wilde trouwen heeft onze familie aangeboden te helpen. Zij hebben onze trouwdag volledig gefinancierd en helpen ons nu nog steeds wanneer ze dat kunnen - vaak ongevraagd. Soms zie je je familie als vanzelfsprekend, maar dit heeft mij doen inzien hoeveel ik eigenlijk van ze hou.

4. Een dak boven ons hoofd :)

Zoals ik al zei: financieel is het voor ons niet zo makkelijk (schuldsanering) en uiteraard zijn er zo nog veel meer mensen. Alleen in onze vriendenkring al bijna iedereen. Dit maakt je extra dankbaar voor het feit dat je wel je eigen plekje hebt en een dak boven je hoofd i.p.v. op straat of in een kamer bij je ouders - zoals ook wel gebeurd is.

5. Vrienden :)

Toen onze zorgen begonnen zijn wij er achter gekomen wie onze echte vrienden zijn. Deze vrienden zijn er ALTIJD en helpen ons ook waar nodig, hoewel we er overigens eigenlijk om vragen..

En écht, ik klaag heus wel eens over bovengenoemde punten en zeker als ik erg moe ben, maar toch zijn het zaken die ik absoluut niet wil missen! Zeker punt 1 en 2 niet. En punt 3, 4 en... 5... ;)

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #Nieuws

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je