{{ message.message }}
{{ button.text }}

Count Your Blessings - Marlous

Wat een toffe winactie! Ook ik doe mee. Ik ben dankbaar voor veel dingen dit jaar. Maar dit zijn de belangrijkste

Afbeelding blog 'Count Your Blessings - Marlous'

Ik ben zwanger van mijn tweede kindje!

Joehoe! Mason is nu 4 jaar en wij wilden al heel lang een tweede kindje. Het is nu eindelijk gelukt. Onze kleine jongen komt hopelijk gezond ter wereld!

Na maanden twijfelen, weten we eindelijk een naam voor onze zoon.

tja, en dan nog een naam verzinnen.. Wij wilden een speciale naam. Eentje waarmee je shine'd op school ;-) Dus wij hebben nu, na maanden discussieren, eindelijk een naam!

Mijn vriendin (met een mentale stoornis) doet het steeds beter.

Laatst schreef ik een blog over mijn vriendin die 9 maanden had voorgelogen dat ze zwanger was. Zij zit nu in een inrichting en het gaat heel goed met haar. Ze is lief, open en eerlijk en ik ben trots op haar.

Mijn ouders.

Familie.. Daar draait het bij mij vooral om. Mijn ouders staan altijd voor me klaar en ik ben daar zo blij mee. Wederom dit jaar: elke ziekenhuis afspraak, elke oeps-wij-hebben-een-oppas-nodig-en-wel-nu-moment. Zij waren er. Zo blij met hun! En zo dankbaar!

Mijn man en mijn zoon Mason.

Deze twee knappe mannen zijn het middenpunt van mijn leven. Mason is een vrolijk knul van 4 jaar alweer.. Dit jaar heeft hij zulke stoere dingen gedaan. Hij kan zijn eigen kleding uitzoeken (heel stoer!) en nog veel meer. Zo trots! Ook mijn man ben ik heel erg dankbaar. Bedankt voor het altijd steunen en bedankt voor de tranen van geluk toen ik vertelde dat ik zwanger was.


BEDANKT ALLEMAAL VOOR DIT PRACHTIGE JAAR!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je