Snap
  • Mama

Count your blessings daily !

Naast alle ellende en somberheid dit jaar vergeet ik niet dat ik elke dag mijn zegeningen moet tellen.

Count your blessings...

Ik sta hier dagelijks bij stil, ik bedank god elke dag voor al het goeds wat ik ontvang. Want wat zijn nou zegeningen ? laten we even eerlijk zijn. Moet ik niet al gezegend zijn dat ik als persoon helemaal compleet ben geboren en geen lichamelijke of verstandelijke beperkingen heb ? Dat ik ben opgegroeid in een liefdevol gezin met een dak boven mijn hoofd en een vol maagje elke dag.

My blessings..

Ik ben gezegd met mijn ouders, die voor ons alles en iedereen hebben achtergelaten en weg zijn gevlucht voor de oorlog. Omdat ze niet wilde dat wij in zo'n situatie zouden opgroeien, niet wilde dat mijn vader onder al die soldaten zou behoren die nog dagelijks uit massa graven gehaald worden. Alles achterlatend en met twee koffers en twee kinderen in een wild vreemd land belanden en toch alles zo goed voor elkaar hebben gekregen uiteindelijk.

Gezegend met mijn twee mooie kinderen, die gezond ter wereld zijn gekomen en alles op deze wereld voor mij betekenen. En nu nog gezegend met dit kleine wondertje in mijn buik wat na drie spannende echo's uiteindelijk toch geen afwijkingen bleek te hebben.  Wat was mijn wereld compleet toen ik hoorde dat alles goed was !

Ik bedank god voor de kans die hij mij en mijn gezin heeft gegeven om toch bij elkaar te blijven, toch te vechten voor een toekomst samen na al die zware hindernissen.  Gezegend met een volle koelkast waarmee ik de buikjes van mijn kleintjes kan vullen, met mijn salaris elke maand waarmee ik voor mijn gezin kan zorgen. Wat is er nou erger dan een huilend kind in je armen hebben en deze geen eten aan te kunnen bieden ?

Ik heb zoveel zegeningen gehad dat ik ze nauwelijks op mijn vingers en tenen kan tellen. so i keep on counting.....

8 jaar geleden

Wat fijn om dit zo te mogen lezen :). Even een tegenwicht tegen de situatie waar je nu inzit.

8 jaar geleden

Goed zo! En zoals een van je zegeningen nu nog in je buk groeit, zullen ook andere zegeningen blijven groeien.