{{ message.message }}
{{ button.text }}

corrupt land die mensen in de steek laat...

boos woedend agressief en verdrietig Hoe kunnen mensen zo omgaan met mensen.

Afbeelding blog 'corrupt land die mensen in de steek laat... '

Hallo iedereen. 

Vandaag werd ik gebeld Door de gemeente dat ze contact hadden gezocht met de woningbouw en de woningbouw niet wilt wachten op de huur van mei. als ik die niet op tijd betaal gaat de ontruiming van start en word ik begin juni ontruimd. Vanuit de gemeente kunnen ze niks voor me doen. 

Want ik ben 25 jaar en moet verplicht solliciteren of een studie zoeken.  en als dat nou niet gaat ? daarbuiten ben ik al Door 4 uitzendbureaus afgewezen en zo kan ik wel doorgaan de duo zal mij geen lening geven aangezien ik daar nog 11.000 open heb staan. 

vervolgens krijg je te horen ja mevrouw maar u ex is ook nog bij u ik zeg ja logisch anders hebben mijn kinderen niets te eten. of dat ik voor de lol met mijn ex onder 1 dak wil blijven wonen.  nou nee dus.... 

Nu afwachten op maandag dan gaan ze het hogerop zoeken. ben dus benieuwd hoe dit allemaal gaat lopen. Maar ik vind het ronduit triest dat ze een alleenstaande moeder met twee kindjes van 2 en 4 maanden zo behandelen. 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je