{{ message.message }}
{{ button.text }}

Corona verjaardag, alweer bijna één jaar!

Na een vlotte, fijne bevalling kwam Norah op de wereld. Niet wetende wat het ons zou brengen. Überhaupt niet wetende hoe het zou zijn als gezin samen, maar helemaal niet toen we hoorden dat we een bijzonder kindje mochten verwelkomen in ons gezin. Wat vliegt een jaar dan voorbij.

Afbeelding blog 'Corona verjaardag, alweer bijna één jaar! ' Achtergrond blur afbeelding

Corona verjaardag

Norah wordt 19 juni alweer één jaar. Tjonge, wat gaat de tijd snel zeg! Één jaar geleden dat wij hoog zwanger naar het ziekenhuis gingen waar ik ingeleid zou worden. Als alles mee zat zou ik bevallen op 19 juni.. Nou, dat was ook zo! Na een vlotte, fijne bevalling kwam Norah op de wereld. Niet wetende wat het ons zou brengen. Überhaupt niet wetende hoe het zou zijn als gezin samen, maar helemaal niet toen we hoorden dat we een bijzonder kindje mochten verwelkomen in ons gezin. Wat vliegt een jaar dan voorbij. Zoveel ziekenhuisbezoeken extra met overal controles waar we elke keer weer goed nieuws mochten ontvangen, zoveel onzekerheid keer op keer en zoveel mooie, trots momenten. Norah heeft in één jaar zoveel stappen mogen zetten waar wij zo trots op zijn: om rollen, zwaaien, kusjes geven, high five geven, zelfstandig zitten.. Norah is een temperamentvol meisje die goed laat weten wat en hoe ze iets wil. Het lukt haar vaak om grote tranen te produceren als ze iets niet leuk vindt of niet wil. Daarin mee gaan is soms lastig, maar we merken dat wanneer we het negeren of direct begrenzen (haar afleiden) dat ze toneel speelt en grenzen opzoekt om te kijken hoe ver ze kan gaan. Mannen is deze periode echt een no go. Opa’s, ooms, vrienden, van niemand moet ze iets hebben. Naja, wel van een afstand. Dan zijn ze interessant en kan ze hen goed uitdagen, tot ze dichtbij komen.. Ze zet het hem dan direct op het krijsen.. Oké, deze fase moeten we ook maar weer door! Maar elke fase heeft echt zijn eigen schoonheid.

Eerder (voor de Corona periode) had ik al geblogd over de verjaardag voorbereidingen. Mega fanatiek heb ik veel Ali bestellingen geplaatst en daarvan kan ik straks wel een weeshuis versieren denk ik.. Taarten zijn besteld en een verlanglijst is uitvoerig gemaakt met cadeaus in alle prijsklassen. Nu de Corona periode speelt met al zijn maatregelen vond ik t wel een domper dat het niet kon gaan zoals ik bedacht had: 1 groot feest met Norah in het middelpunt. Nu hebben we het moeten verplaatsen naar 2 dagen, 4 bezoekmomenten met kleine groepjes en eigenlijk bedenk ik mij dat dit voor Norah zoveel leuker is. Echt aandacht voor het bezoek dat speciaal voor haar komt, tijd om samen te knuffelen of te spelen. Om haar nog meer in het zonnetje te zetten heb ik het volgende bedacht:

V I E R  J I J  M E T  O N S  M E E ? 😍

Help jij ons mee om het een onvergetelijke verjaardag te maken? Hoe leuk zou ‘t zijn als ze meerdere kaartjes gaat ontvangen die dag om te vieren dat zij op de wereld mocht komen, bij ons in het gezin en zoveel stappen in haar ontwikkeling heeft kunnen maken in één jaar tijd! Stuur een berichtje wanneer jou dit leuk lijkt, dan ontvang je Norah’s adres! 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je