{{ message.message }}
{{ button.text }}

Confession; Ik laat mezelf verslonzen.

Helaas dit is de waarheid en wat ik met deze blog wil? Geen idee maar ik hoop dat er wat herkenning is.

Afbeelding blog 'Confession; Ik laat mezelf verslonzen.' Achtergrond blur afbeelding

Hoi! Jemig ik moet wat liever voor je zijn want ik heb 2 andere net als jij op de stapel liggen. Wijd, vormloos maar het past. Dan kijk ik verder en heb 3 stapels met broeken die dus niet passen maar ik blijf mezelf wijs maken dat ik vast wel weer afval en dan lukt het wel weer.

Een jaar nadat mijn oudste was geboren werd ik ziek. Ja och gut wat zielig.. JA ZO VOELDE IK ME OOK. Ik had enorm veel medelijden met mezelf. Maar ging ik dood? NEE maar over gaat het ook nooit. Ik heb fibromiyalgie en heeft een jaar geduurd voordat ik dat labeltje kreeg. Ondertussen kon ik van de pijn niet veel meer. Ik verloor mijn baan en kwam in de ziektewet terecht. Een depressie was al aanwezig en ik vond mijn troost in chocola en sporten zat er niet meer in. Na een revalidatie ging het wat beter maar mijn zelfbeeld heeft een enorme deuk opgelopen. Ik was heel spontaan en druk en kon de wereld wel aan.. nu twijfelde ik over alles en begon dus mezelf weg te cijferen. 

Verder ben ik wel gezegend met 3 prachtige kinderen en een man die het niets uit maakt hoe ik eruit zie zolang ik maar lief voor hem ben. Wat ook inhoud dat alle geld dat er is naar hen gaat en ik niet voor mezelf op kom. Toen ik laatst keer zwanger was leefde ik weer een beetje op. Ik ben naar de kapper geweest en had een hele garderobe nieuwe kleding die ik leuk vond zonder mij schuldig te voelen gekocht. Vrolijker werd ik en ook partner genoot van mijn vrolijkheid en moedigde me zelfs aan dit vol te houden. Helaas nadat ik ben bevallen viel ik terug in dat gat. Moeilijk moeilijk maar ik heb besloten deze week nog iig wat basics aan te schaffen waar ik wel gelukkig van word. En zelfs nieuwe schoenen! Jaha ik ga ervoor en ik hoop toch een beetje uit dit dal te kunnen klimmen. 

Voorlopig niet meer druk maken om afvallen maar gewoon blij zijn hoe ik er nu uit zie!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je