{{ message.message }}
{{ button.text }}

Coachingpraktijk PUUR

De verandering die je zoekt zit altijd in jezelf. Bron ‘Inspire.nl’

Afbeelding blog 'Coachingpraktijk PUUR' Achtergrond blur afbeelding

18 augustus 2018 ben ik mijn eigen bedrijf gestart; coachingpraktijk PUUR. Wie had dit ooit gedacht? Nou ik niet , kan ik je vertellen.

Tien jaar geleden ben ik de opleiding SPH ( sociaal pedagogisch hulpverlener) gaan volgen. Ik werkte toen al in de GGZ ( geestelijke gezondheid zorg) en deed dit met veel plezier.  
Voor een lange tijd vond ik hier mijn plezier, voldoening en status in. Ik werkte met leuke collega`s en had veel uitdaging in het werk. Ik begeleide/coachte volwassen mensen met een kwetsbaarheid in het dagelijks leven. 

Afbeelding blog 'Coachingpraktijk PUUR'

Deze twee kleine mensjes beseffen niet hoeveel zij voor mij betekenen.

Vier jaar geleden werd ik moeder van mijn eerste kind, Jennifer. Dit meisje , die zo gewenst is, zette mijn wereld gigantisch op zijn kop. Door dit meisje weet ik wat zorgen voor inhoudt , enorme drang om haar te beschermen en een soort liefde die ik nog nooit eerder had gevoeld. Maar dit maakte ook plaats voor enorme onzekerheid over mezelf als moeder, het maakte mijn relatie met mijn man even wankel en mijn rol in het leven veranderde.

Ik was niet langer het kind van , de vrouw van , de vriendin van , collega van , nicht van en ga zo maar door. Ik had nu een rol erbij gekregen , de rol van moeder.
Mijn hemel,  wat een enorme verantwoordelijkheid heeft deze rol en neemt een mega plek  in mijn leven. En ik hou van deze rol. Hierdoor leer ik het leven te relativeren, dat er belangrijkere dingen zijn zoals bijvoorbeeld werk. Ik heb hier een tijd lang voldoening uit gehaald en vond het leven als newly moeder uitdagend genoeg.

2 jaar geleden mocht er nog zo`n mooi kindje bij komen, een wondertje, Jayden. Dit mannetje maakte ons gezin compleet. En wat een ventje is dit! Hij geeft mijn rol als moeder weer een hele andere dimensie maar ik geniet!  

Afbeelding blog 'Coachingpraktijk PUUR'

18-8-2018 een mooie datum

Mijn rol als moeder is nog steeds dominant aanwezig in mijn leven maar het maakt ook plaats voor wat ik ernaast wil.
De meeste dertigers herkennen dit wellicht? Is dit het leven nu? Moet ik dit doen tot mijn pensioen? Hell no! Althans dat dacht ik. Ik neem het heft in eigen handen en ga mijn hart volgen.

Toen ik moeder ben geworden is mijn liefde voor kinderen enorm gegroeid. Ik vond ze daarvoor ook leuk hoor! Ik vind kinderen geweldig , zo puur, zo echt , enorme veerkracht en zo afhankelijk van hun omgeving.
Ik voelde dat ik me verder wilde ontwikkelen in het coachen van kinderen en gezinnen. Ik ben er van overtuigd dat wanneer we een verschil kunnen maken in het leven van een gezin/kind, dat we de toekomst hiermee kunnen veranderen voor het kind. Uiteraard zie ik dit ook terug  binnen de GGZ waar we soms ‘te laat’ zijn.

En zo is mijn idee om een eigen coachpraktijk ontstaan. Ik zag mezelf helemaal niet als een ondernemer, eigenlijk nog steeds niet. Ik hou van mijn werk en gun ieder kind een gelukkig en zorgeloze jeugd.
Door mijn werkervaring, levenservaring en mijn pedagogische kennis hoop ik dat ik binnen mijn praktijk een hoop kinderen en gezinnen mag ondersteunen in hun weg .

Ik ben blij dat ik deze stap heb gezet maar vind het ook enorm eng. Ik ben nooit goed geweest om uit mijn comfortzone te gaan maar voor het eerst sinds lange tijd ga ik het gewoon doen!
Tenslotte zit de verandering in mezelf !

Neem gerust een kijkje op mijn website www.coachingpraktijkpuur.nl

Afbeelding blog 'Coachingpraktijk PUUR'

Mijn man; die me steunt in mijn avontuur als ondernemer! Zo enorm dankbaar.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je