Snap
  • Mama
  • School
  • Adidas
  • aktiesport
  • back
  • sponsored
  • colab
  • to

Checklist - klaar voor school?

Goed voorbereid in een hippe look naar school :)

Vroeg opstaan, broodtrommels klaarmaken en tassen inpakken: het is weer zover. Weer naar school, dat gaan je kindjes uiteraard doen met de juiste voorbereiding en in de hipste looks. Bang dat je iets vergeet? Wij maken je checklist compleet met onderstaande must haves.

Snap

1: Rugzak

Hoe kun je het schooljaar beter beginnen dan met een nieuwe rugzak? Je wilt natuurlijk hip exemplaar dat ook groot genoeg is. Want naast die lekkere lunchtrommel moeten je kids natuurlijk ook boeken en andere accessoires in de tas stoppen. Gelukkig zijn rugzakken in verschillende formaten en allerlei leuke prints en kleuren verkrijgbaar. Bezorgd over de rug van je kind? Kijk in dat geval of de rugzak gewatteerd is in de rug en schouderbanden.

2: Sneakers

Kinderen zijn de hele dag door aan het rennen en spelen. Een goed paar sneakers komt dan goed van pas. Je wilt natuurlijk niet iedere maand in de schoenenwinkel staan omdat de nieuwe schoenen van je kinderen al kapot zijn! Begin het nieuwe schooljaar dus goed met nieuwe sneakers. 

Snap

3: Drinkfles


Draag een steentje bij aan het milieu en vergeet single use plastic. Veel leuker - en beter voor het milieu - zijn drinkflessen. Kies een fles met een leuk design en leuke kleuren, vul de fles en drinken maar! Handig voor onderweg, tijdens pauzes of in de les. De ideale schoolbeker is niet alleen lekvrij, maar ook vrij van giftige stoffen zoals BPA en PVC. 

4: Comfy joggers


Na een lange schooldag gaat niets boven een fijn joggingpak! Een joggingbroek is niet voor niets zo razend populair de laatste tijd. Ze zitten heerlijk en hoeven tegenwoordig niet meer baggy te zijn. Er zijn joggingbroeken met meer design erin die je casual kunt combineren. 

5: Stoere Muts

Het einde van de grote vakantie betekent (helaas) ook dat het einde van de zomer inzicht is. Bereid je alvast voor op de koudere maanden die er weer aankomen en schaf alvast deze muts aan voor je kids! Zo weet je in ieder geval zeker dat je niet misgrijpt op het moment dat je de muts nodig hebt.

Snap

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Aktiesport & adidas. Bekijk hier het gehele adidas assortiment

4 jaar geleden

Ik shop altijd bij Aktiesport voor mijn kindjes - mooi en goed te betalen!