{{ message.message }}
{{ button.text }}

Chatten en Daten met Alleenstaande Papas

In samenwerking met Alleenstaande-Mamas.nl heeft Alleenstaande-Papas.nl een uniek stukje markt in handen op het gebied van online daten!

Afbeelding blog 'Chatten en Daten met Alleenstaande Papas'
Alleenstaande Ouders is een steeds groter wordende doelgroep in Nederland, waarvoor Safe Dating Networks met groot succes een platform heeft ontwikkeld waarbij gelijkgestemde met elkaar op een leuke manier in contact kunnen komen en daten. In samenwerking met Alleenstaande-Mamas.nl heeft Alleenstaande-Papas.nl een uniek stukje markt in handen op het gebied van online daten.

Doelgroep

Zoals de naam reeds doet vermoeden is de site uitermate geschikt van alleenstaande vaders en moeders waarvan het/de kind(eren) nog zowel thuis- als uitwonende is/zijn, vader of moeder ben je tenslotte je gehele leven! Echter is het eveneens toegestaan voor deelnemers om zich in te schrijven op het moment dat men zelf geen bezwaar heeft bij het zoeken naar een partner met kinderen, of eventueel zelf geen kinderen heeft maar wel een kinderwens. Om je ideale partner te vinden is Alleenstaande-Papas.nl uitermate geschikt!

Succes verzekerd

Het succes van Alleenstaande-Papas.nl wordt mede bewezen door de vele gepubliceerde succesverhalen op de site. Hieronder volgt één van de verhalen die u op de site aantreft: “Ik had het zoeken naar een leuke man opgegeven, ik dacht dat ze niet meer bestonden. Een vriendin van me, stuurde de link door van Alleenstaande-Papas.nl. Eigenlijk heb ik me voor de grap ingeschreven. Al snel had ik contact met Henk. Hij kwam betrouwbaar over en we hadden dezelfde humor en interesses. Na wat mailen en chatten hebben we bij mij thuis afgesproken. Het klikte vanaf het allereerste moment, ook met mijn zoontje! Tot een paar maanden terug had ik niet kunnen bedenken weer zo gelukkig te kunnen zijn.”

Voordelen van Alleenstaande-Papas.nl

Op AlleenStaande-Papas.nl kun je in een vertrouwde omgeving op een eenvoudige en veilige manier op zoek naar nieuwe contacten. Na het gratis inschrijven kun je rustig op zoek naar een leuke en geschikte kandidaat die voldoet aan je zoekprofiel. Door eerst te mailen of te chatten met andere deelnemers kun je het contact in je eigen tempo opbouwen. Door de berichten via AlleenStaande-Papas.nl te versturen blijf je anoniem zolang je dit wilt: je houdt dus zelf de touwtjes in handen en bepaalt zelf wanneer je toe bent aan een eventuele afspraak in "het echte leven". Inmiddels hebben zich via Safe Dating Networks al meer dan 1,2 miljoen deelnemers ingeschreven.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je