{{ message.message }}
{{ button.text }}

Chanel Coco Mademoiselle

Review van de eau de toilette Coco Mademoiselle van het prachtige merk Chanel

Afbeelding blog 'Chanel Coco Mademoiselle' Achtergrond blur afbeelding

Sinds de introductie van Coco Mademoiselle in 2001 is de geur niet meer weg te denken uit de schappen van de parfumerieën. De jeugdige favoriet van Coco is vooral geliefd onder 20-ers en 30-ers en sinds een aantal jaren is het ook mijn grote favoriet. Vandaag review ik deze prachtige geur voor jou!

De verpakking van de eau de toilette is vrij simpel en basic, maar toch stijlvol. De geur opent met sinaasappel, bergamot en mandarijn, in het hart zit roos en jasmijn, de basisnoten bestaan uit Bourbon vanille, Indonesische patchouli, vetiver en witte musk. Een heerlijke frisse, bloemige geur met een zwaardere en mysterieuze basis.

Ik heb de afgelopen jaren zowel de eau de parfum als de eau de toilette gebruikt, maar ik heb een voorkeur voor de eau de toilette. Deze is namelijk net wat lichter en dat past daarom wat beter bij mij omdat ik hem dagelijks gebruik. Wil ik dat de geur wat krachtiger is, voor bijvoorbeeld een speciale gelegenheid, dan spray ik wat extra. Hoewel het een eau de toilette is, is de geur vrij sterk en blijf je hem de hele dag goed ruiken. Echte kwaliteit dus en dat is waar Chanel om bekend staat. Een heerlijke geur die je de hele dag goed blijft ruiken, geschikt voor elk moment en elke dag. Mijn all-time favourite!

Coco Mademoiselle Eau de Toilette is verkrijgbaar voor €69,- (50ml) en €97,- (100ml) en zijn onder andere te koop bij de parfumerieën als Douglas, Ici Paris en de Bijenkorf.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je