{{ message.message }}
{{ button.text }}

Carnaval, hoe verkleed te gaan?!

Hier in het Zuiden staat alles al bol van Carnaval. En ook wij gaan lekker Carnaval vieren met de kinderen. Maar hoe verkleed te gaan.

Afbeelding blog 'Carnaval, hoe verkleed te gaan?!'

Papa en Mama hebben al veel verschillende outfits. Ik heb zelfs een Anna jurk, die ik vorig jaar aan had met carnaval en daar heel veel leuke complimenten en opmerkingen over gekregen. Maar ook heb ik onder andere de volgende outfits: piraat, indiaan, flower power Mega Mindy en bijen pak. Papa heeft onder andere de volgende outfits: Football speler, piraat en kangoeroe.

Voor onze dochter die van verkleden houdt hebben we vooral veel prinsessen jurken: Assepoester/Sneeuwwitje (dit is een omkeerbare jurk), Ariël (Kleine Zeemeermin), Roodkapje, blauwe Assepoester jurk van de film Cinderella (met vlinders), roze Assepoester jurk (gemaakt door haar tante die kostuums ontwerpt), Alice in Wonderland, Tinkerbell en Mega Mindy. Ik ben alleen wel bang (nou ja bang) dat er een aantal inmiddels al te klein zijn. Dat gaan we van de week maar eens even passen.

Onze kleine vent heeft de mist uitgebreide kast met outfits. Hij heeft alleen een Spiderman en Stitch (van Lilo en Sticht Disney). Zijn eerste jaar had ik voor hem een klein Bumba pakje zelf gemaakt en vorig jaar heeft hij het Stitch pak ook al aangehad, dat viel toen groot. Nu zal het precies passen.

We gaan niet alle dagen op stap hoor. Sowieso vind ik dat niet kunnen met kids. Waarschijnlijk gaan we op zondag naar de grote optocht en op dinsdag naar de kinderoptocht. Maar dan ook alleen als het niet regent. Ook heeft de oudste op school carnavalsdag, ze mogen dan verkleed naar school komen en hebben heel de dag leuke activiteiten. De kleinste mag ook verkleed naar het kinderdagverblijf.

Vieren jullie ook carnaval? En hoe gaan jullie dan verkleed?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je