{{ message.message }}
{{ button.text }}

Carnaval een groot feest

Verder wordt er al maanden van tevoren aandacht besteed aan de carnavalswagens voor de optocht. De carnavalsoptochten zijn vaak heel mooi met al die versierde wagens en mensen die mooi zijn verkleed. Voor de kinderen en ouders is het een groot feest. Vooral als ze met snoep gaan gooien en de kinderen gaan dit weer vangen. Officieel duurt carnaval drie dagen van zondag tot en met dinsdag. Vaak wordt dit in de praktijk vier tot vijf dagen.

Afbeelding blog 'Carnaval een groot feest'
Carnaval In het zuiden van het land begint de carnaval weer. Een groot feest voor kinderen, ouders en iedereen die dol is op carnaval. Veel mensen die dol zijn op het feest leven er al een heel jaar naar toe. Weken van tevoren wordt er al nagedacht hoe je verkleed wil gaan. Er zijn volop mogelijkheden. Voor de kinderen kun je denken als danseres, prinses, prins, kabouter, piraat, cowboy en ga zo maar door. Verder wordt er al maanden van tevoren aandacht besteed aan de carnavalswagens voor de optocht. De carnavalsoptochten zijn vaak heel mooi met al die versierde wagens en mensen die mooi zijn verkleed. Voor de kinderen en ouders is het een groot feest. Vooral als ze met snoep gaan gooien en de kinderen gaan dit weer vangen. Officieel duurt carnaval drie dagen van zondag tot en met dinsdag. Vaak wordt dit in de praktijk vier tot vijf dagen. Veel jongeren gaan met vrienden de kroeg in om tot in de late uurtjes het te vieren. Ouders gaan vaak overdag met de kleine kinderen carnaval vieren. Sommige ouders gaan ’s avonds nog carnaval vieren en dan komt er ’s avonds een oppas voor de kinderen. De carnavalsdata voor de komende jaren zijn als volgt:

2013: 10-12 februari 2014: 2-4 maart 2015: 15-17 februari 2016: 7-9 februari De echte feestvierders kunnen de data dan al in hun agenda zetten, zodat ze zich met veel plezier al weer kunnen voorbereiden voor volgend jaar. Ik wens iedereen die carnaval gaat vieren een geweldige carnaval toe. Geniet ervan!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je