{{ message.message }}
{{ button.text }}

Carnaval

Vanmorgen half 6: onze meiden zijn er al helemaal klaar voor, want vandaag is het zover: carnaval op school. Nadat we nog even wat tijd hebben kunnen rekken, gaat toch echt die verkleedjurk aan, waardoor onze twee engeltjes nu K3 Bengeltjes zijn geworden.

Afbeelding blog 'Carnaval'
Vanmorgen half 6: onze meiden zijn er al helemaal klaar voor. Vandaag is het zover: carnaval op school. Nadat we nog even wat tijd hebben kunnen rekken, gaat toch echt die verkleedjurk aan, waardoor onze twee engeltjes nu K3 Bengeltjes zijn geworden. Natuurlijk mag een vleugje make-up ook niet ontbreken. De jongste zit nog niet op school maar mag voor de eerste keer samen met mij de optocht mee lopen. Ben benieuwd; het is toch een heel uur lopen in de kou, maar ze zal het wel erg stoer vinden tussen al die schoolgaande kinderen. Carnaval: nog even en grote delen van het zuiden des lands liggen helemaal plat. In sommige plaatsen zijn zelfs alle winkels dicht. Zelf ben ik geen groot fan (alhoewel dat wel eens anders is geweest toen ik in de stapleeftijd zat) en behalve dan dat we mee lopen met de schooloptocht en misschien nog naar de optocht in de stad gaan, doen wij er niets aan. Sterker nog: ik moet gewoon werken en zal waarschijnlijk hoogstens iets van het carnavalsfestijn merken in de trein, waar vorig jaar om 06.00 u 's ochtends al een lallend persoon in zat. Ik op de heenweg naar het werk, hij op de terugweg van het feest. Wordt er bij jullie Carnaval gevierd? En zo ja, doen jullie er veel aan? Voor alle carnavalvierders in ieder geval veel plezier en ALAAF!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je