{{ message.message }}
{{ button.text }}

camping voor jonge gezinnen

Afbeelding blog 'camping voor jonge gezinnen '

 

wat een leuk nieuws kreeg ik vandaag te horen. ik heb mijn eerste opdracht gekregen van mamaplaats!

ik mag een stukje schrijven over het kamperen met jonge gezinnen. Hopelijk word dit veel gelezen en hebben andere moeders er ook iets aan. Ik vind het leuk om mijn ervaringen te mogen delen met andere moeders.

ik heb zelf jaren lang gekampeerd met mijn ouders in Frankrijk. eerst bij de dordogne en toen meer richting de middellandse zee. ik heb dat gedaan tot ik een jaar of 16 was. toen wilde ik liever met vriendinnen of met mijn zus op vakantie. ik heb als kind wel altijd erg genoten van het kamperen. mijn man heeft minder leuke ervaringen met het kamperen aangezien hij enorme regenbuien had en van ellende naar huis moest gaan. sindsdien is hij er niet zo'n voorstander meer van. ik hoop dat ook dat hij door het lezen van mijn verhaal ook een beetje overtuigd word dat kamperen met kinderen echt hartstikke leuk is, wie weet gaan we dan in de toekomst ook eens een camping uittesten met ons gezin in plaats van het all inclusive hotel waar we nu heen gaan.

en hopelijk hebben alle andere moeders hier er ook wat aan!    

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je