{{ message.message }}
{{ button.text }}

Cadeau kerst, ik weet het niet meer

Al een paar dagen ben ik bezig met verzinnen en bedenken. En nog weet ik het niet... Wat geven we onze dochters voor kerst??

Afbeelding blog 'Cadeau kerst, ik weet het niet meer'

De laatste weken van het jaar zijn begonnen. Schoencadeautjes, 5 dec cadeautjes, kerstcadeautjes. Voor 5 dec ben ik al helemaal klaar. Maar wat geven we onze dochters weer met kerst. Wij vieren kerst twee keer, 24 dec met mijn ouders en 25 dec met mijn schoonouders. Oudste dochter was nog geen maand geleden jarig, flink verwend natuurlijk. 

Ik vind het echt zo lastig, ze hebben al zo veel. Met 5 dec krijgen ze nog wat speelgoed, ja ze hebben nog niets dus er kan nog wel wat bij.... Daarom wil ik met kerst eigenlijk geen speelgoed geven. Ik bedacht een armbandje of iets dergelijks. Vandaag sloeg toch de twijfel weer toe. Ik was lekker aan het opruimen en aan het uitzoeken wat van wie is. Ik kwam er toen achter dat ze ook wel wat sieraden hebben, eigenlijk wist ik dat natuurlijk wel. 

Ben dus weer terug bij af, wat gaan we geven......

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je