{{ message.message }}
{{ button.text }}

Caddy of bakfiets? Help me out moeders! ;)

Ow ow wat ben ik die opoefiets zat! Ik heb een oude fiets, die beter als stationsfiets ingezet kan worden..

Afbeelding blog 'Caddy of bakfiets? Help me out moeders! ;)'

Ik wil dus heeel graag een bakfiets of caddy.. M'n oude fiets begeeft t bijna en is super onhandig met de kids. Een tweede auto hebben we niet, daarnaast ben ik gewoon graag in de buitenlucht op de fiets! Wij hebben veel familie in de buurt, al is het een stadje verder. Het is een mooie omgeving om door te fietsen en een fijne pitstop te maken om bij te tanken.. 

Nu de dus de vraag: Bakfiets of Caddy?

Ik hoor en lees verschillende verhalen hierover.. Omdat ze beide best wel prijzig zijn ben ik nieuwsgierig naar jullie ervaringen? Ik ben heel veel buiten en onderweg. Heb ruimte nodig om spullen mee te nemen en zou graag langere afstanden ermee kunnen afleggen.. Hopelijk kunnen jullie mij een beetje helpen. 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je