{{ message.message }}
{{ button.text }}

C&A nóg beter dan je denkt!

Afbeelding blog 'C&A nóg beter dan je denkt!'

C&A

Wellicht niet de eerste winkel waar je aan denkt als zwangere vrouw om kleding te kopen. Toch is C&A in Europa één van de grootste fahionretailers. Vooral de positiemode is hier zeer populair onder de zwangere. Over de kwaliteit valt ook niet te twisten, de kleding is van topkwaliteit en dat tegen betaalbare prijzen. Wat willen we nog meer als moeders, het gaat nog duur genoeg worden met de kindjes. En niet even een leuk truitje, nee èchte fashion levert C&A.

Voor het hele gezin

Zoals jullie vast al weten heeft C&A niet alleen zwangerschapsmode. Baby-, kinder-,heren en 'gewone' damesmode zit ook in het brede assortiment van C&A. Dus niet een winkel waar je kinderen of man buiten hoeven te wachten maar waar je samen kan winkelen. C&A heeft maarliefst 1400 winkels in 19 Europese landen, je hoeft je dus geen zorgen te maken of er wel één bij jou in de beurt zit.

Voor de moeders die milieu bewust leven, C&A investeert sterk  in biologisch katoen. In 2009 en 2010 hebben ze meer biokatoen ingekocht dan één ander winkelbedrijf in de wereld.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je