{{ message.message }}
{{ button.text }}

Bundel al je herinneringen in een mooi boek!

Met de code KIM-PFB krijg jij 20% korting op een fotoboek bij Pixum. Tipje: het is ook leuk om een (klein) fotoboek te maken als cadeau voor de feestdagen!

Afbeelding blog 'Bundel al je herinneringen in een mooi boek!' Achtergrond blur afbeelding

Jasmijn werd vorige maand twee jaar en ik maakte een fotoboek van het afgelopen jaar! Vorig jaar maakte ik er ook al een van haar eerste jaar, beide keren deed ik dit bij Pixum. En echt, ik ben er zo blij mee! 

Ik maak ontzettend veel foto’s en op mijn telefoon heb ik er zo’n 7000 staan van alleen al het afgelopen jaar. Te zonde om alleen digitaal te houden. Mijn moeder had vroeger een hele koffer vol foto’s, en die werd er regelmatig bij gepakt. Ik vond het als kind ontzettend leuk om al die momenten terug te zien en dat is iets wat ik voor Jasmijn ook heel graag wil. Dat ze de foto’s fysiek heeft en niet alleen maar via een schermpje kan bekijken. 

Omdat eigenlijk al mijn foto’s op mijn telefoon staan maakte ik hem deze keer via de app. Dit gaat echt heel makkelijk en snel. Ik maakte een apart mapje aan in mijn telefoon. Ik zette daar alle foto’s in die ik in mijn boek wou hebben en kon ze zo in een keer uploaden via de app. Daarna alleen nog wat dingetjes naar wens maken en je bent klaar! 

Dit is echt iets wat ik wil volhouden om elk jaar te doen. Tot nu toe gaat dat goed. Wij hebben boeken van onze reizen, de kraamtijd, het eerste jaar van Jasmijn en nu dus ook het tweede jaar. 

Maak jij fotoboeken van de kindjes of vakanties?


Afbeelding blog 'Bundel al je herinneringen in een mooi boek!'
Afbeelding blog 'Bundel al je herinneringen in een mooi boek!'
Afbeelding blog 'Bundel al je herinneringen in een mooi boek!'
Afbeelding blog 'Bundel al je herinneringen in een mooi boek!'
Afbeelding blog 'Bundel al je herinneringen in een mooi boek!'

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je