{{ message.message }}
{{ button.text }}

Bright new future

Mijn leven weer oppakken, ik ben er zeker nog niet helemaal maar het gaat in ieder geval weer goed.

Afbeelding blog 'Bright new future' Achtergrond blur afbeelding

Na het afgelopen jaar komt er eindelijk weer zon achter de wolken tevoorschijn. Mijn kleine meid en ik wonen nu bijna een halfjaar in ons nieuw huisje. En alle nog af te werken klusjes zijn afgevinkt. Het is echt geworden zoals ik het hebben wilde! Ons mooie poppenhuisje: 50m2 leefruimte in een eengezinswoning. Maar helemaal alleen voor ons, ingericht zoals ik het hebben wil. En wat is dat een heerlijk gevoel na alle sh*t van het afgelopen jaar!

Ook mijn studie is afgerond, weliswaar met een paar maandjes vertraging wegens herkansingen. Maar nu ben ik dan toch echt hbo pedagoog! Echt, wat een vrijheid! Niet meer steeds die druk van het moeten presteren en dingen voor mij uit schuiven. Daarvoor in de plaats is nu rust en tijd voor het allerbelangrijkste kleine persoontje in mijn leven. Mijn werkgever wilt heel graag dat ik nog een diploma ga halen maar dat komt volgend schooljaar wel weer. Nu wil ik echt even met volle teugen genieten van dit gevoel. Gelukkig is dat ook maar een 1-jarige opleiding. Dus volgend jaar nog even 1x bikkelen en dan ben ik voorlopig wel echt weer even klaar.

Dat genieten... Nou, dat lukt momenteel super goed! De Egyptische zon, zee en strand helpen daar zeker bij. Op het moment dat ik dit, op mijn strandbedje, lig te typen tukt dametje naast mij heerlijk op haar eigen strandbedje. Drinken wordt gebracht door onwijs lief personeel en voor het eten moeten we wel even wat kleding aan doen en naar de bar of restaurant lopen. En wat een ongelofelijk lief personeel, stuk voor stuk!!! Echt bizar hoe behulpzaam en lief iedereen is. Voor kids al helemaal en dat blonde koppie van mijn kleine dondersteen krijgt echt alles van hen gedaan. Ze windt IEDEREEN om haar kleine vingertje met haar schattige koppie en lieve lachje! Ook heeft ze een heel lief vakantievriendinnetje. Die ontmoette we in de transferbus naar het hotel en sindsdien is er een ongelofelijke klik tussen die 2. En het fijne voor mij: ze heeft ook heel lieve en gezellige ouders waar ik lekker mee kan kletsen.

Het enige minpuntje aan deze vakantie is dat ik een bepaalde persoon mis. Maar dat is voer voor een volgend blog...

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je