{{ message.message }}
{{ button.text }}

Brief aan mijn lieve Yvar! (43)

Mama vond het weer eens tijd om een brief voor jou te schrijven lieve Yvar!

Afbeelding blog 'Brief aan mijn lieve Yvar! (43)' Achtergrond blur afbeelding

Lieve Yvar,

Vandaag wil mama graag een brief schrijven aan jou. De reden hiervan is dat vorige week een heftig weekje was! Niet alleen voor mama, ook voor de rest van mama zijn familie. Vorige week zondag werd mama gebeld met het nieuws dat plotseling oom auto was overleden. Dit was heel erg schrikken voor ons. Oom auto deed altijd onze auto maken en onderhouden. De laatste weken had mama ook auto vaak gezien omdat er vanalles aan de hand was met onze auto. Jullie hebben altijd van die rare dingen aan de auto zei hij dan met een lach. Dat was ook echt zo. Geen standaard klusjes waren het meestal. Hij stond altijd voor ons klaar. Als er iets was met de auto dan hoefde ik maar te bellen en meestal kon ik nog dezelfde dag komen. Als je straks groot bent Yvar kan jij je niets meer van oom auto herinneren. Maar natuurlijk kunnen mama en papa er jou wel vanalles over vertellen!

Afgelopen zaterdag waren wij met mama zijn schoonfamilie een avondje uit naar de Hans Kazan familie show. Jij kon niet mee want daar ben je nog veel te klein voor. Tijdens de voorstelling kreeg mama een appje van een nichtje dat ze die avond trotse ouders waren geworden van een zoontje! Wat een mooi bericht was dat. Zo zie je maar hoe dicht nieuw leven bij de dood staat. Het ene moment moet je afscheid nemen van iemand en het andere moment word er nieuw leven geboren!

Ook is er bezoek uit Australië van mama zijn familie. Afgelopen donderdag heeft oom Australië bij oma en opa gegeten. Ook waren wij, ome Michel en tante Daniëlle erbij. Wij hebben overal over gekletst en oude foto's gekeken. En wij hebben natuurlijk lekker gegeten. Oma had heerlijk gekookt! Lekker nederlands speciaal voor Oom Australië!

Aankomende vrijdag gaat hij weer terug naar Australië. Niet wetend of wij hem nog een keer zullen zien!

Mama merkt dat je ook een beetje uit jou doen bent Yvar. Je hebt het stiekem wel in de gaten dat mama niet zo lekker in haar vel zit nu. Gelukkig hoeven papa en mama nog maar een paar daagjes te werken en dan hebben wij lekker vakantie. Daar zijn wij nu wel aan toe!! Heerlijk genieten van jou kleine Yvar!!

Met jou tandjes schiet het ook nog steeds niet op. Onder zijn er 2 tandjes als 3 maanden bezig om door te komen. Het duurt erg lang voordat die 2 zich laten zien. Gelukkig heb je er niet veel last van. Je kunt inmiddels brug en kaas zeggen. Papa en mama komt nog niet voor in jou woordenboek. Wel alles aanwijzen en als mama of papa je wat vraagt doe je het ook. Alle klanken zijn te horen Yvar, alleen nu moet je er nog woordjes van maken. Ook dat komt goed! Over een jaar zullen we vast tegen jou zeggen, Yvar.......... ssssssstttt

Jou moteriek gaat super goed. Jij legt zo een nopjes puzzel van 12 stukjes zo in elkaar. Mama is super trots op jou!!!Eten kun je ook erg goed! Wat vind Yvar niet lekker?! Je eet bijna alles! Behalve een banaan en paté, daar hou je niet zo van. Stroop daarintegen is jou lievelings beleg! Elke dag geef je ons zoveel kusjes en knuffels. Nu doen kun je ook een groeps knuffel geven. Zo schattig!! Sinds kort als je je pijn doet kom je naar papa of mama en dan wijs je met je vinger waar je pijn hebt. Wij geven er dan snel een kus op. Ook als je verdrietig bent wil je mama of papa vasthouden. Zo aandoenlijk en zo ontzettend schattig!

Morgen ben je 19 maanden. Wat gaat het toch allemaal snel! Wij genieten elke dag nog meer van jou!

Liefs mama

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je