Snap
  • Mama
  • Babyspullen
  • post

Braun Silk - épil 7 Dry&Wet

Hallo dames. Ik ben vanaf nu ambassadeur en mag daarom de Braun Silk-épil 7 Dry & Wet uitproberen. Lees hier hoe deze periode er voor me uit ziet >>

Hallo dames,

Ik ben vanaf nu ambassadeur en mag daarom de Braun Silk-épil 7 Dry & Wet uitproberen. Dit is een epilator die onder de douche, in bad maar ook droog gebruikt kan worden. Gebruik jij ook al een epilator? Of ben je nog in overweging (door de aankoopprijs? Blijven de haartjes echt 4 weken weg? Of zie je op tegen het gevoel van epileren?). Dan is het nu tijd om mij te blijven volgen en erachter te komen wat mijn ervaringen zijn met de Braun Silk-épil 7 Dry & Wet!

Heb je vragen? Wil je zelf komen testen? Wil je misschien kans maken op 30 euro korting? Of gewoon informatie via de foldertjes die ik mag verspreiden? Dan reageer!

Ik zal 7 weken lang op één been de oude methode blijven hanteren (scheren) en op mijn andere been ga ik het epileren testen. Welk resultaat zal het geven? Wat zijn mijn bevindingen? Wat zijn de voordelen en de nadelen?

Stel je vraag aan mij over deze manier van haarverwijdering en ik zal proberen antwoord te geven! Onderwerpen die o.a. aan bod komen: duur van scheren, het gevoel, gebruiksvriendelijkheid, design, hygiëne enz.

Laat jullie horen dames!! Ik zou het leuk vinden reacties te krijgen en ik zal daar zo goed mogelijk op in proberen te spelen. De personen die interesse hebben of al gebruik ervan maken hoor ik ook heel graag. Hoe denk jij over epileren?

Groetjes,

Mama Scarlet

10 jaar geleden

Bij de wehkamp en op beslist.nl is hij te krijgen voor 89,99 en zijn daarmee de goedkoopste site's. De bon die ik heb kun je inleveren bij de wehkamp en betaal je dus 59,99. Dus ipv een spijkerbroek of wat shirts, kun je dit epileer apparaat kopen. Ik noem maar even iets. Ik denk zelf, en niet om het aan te prijzen, dat je op den duur er profijt van hebt. Scheermesjes, scheerschuim (als je dat gebruikt) kosten ook geld en vervang je sneller als dit apparaat. Tevens heb je langer effect van het epileren, en dus langer haarvrij! Ook hier weer natuurlijk ligt het aan de lichaamsbeharing van jezelf. Sommige personen hebben haren die sneller terugkeren dan andere. Dus of je 4 weken haalt is de vraag, 2 is misschien ook al fijn. Daarom ga ik dit ook testen! Ik ben benieuwd. Mijn haren groeien bij scheren de dag erna alweer terug!! Ik ben zelf woonachtig in Limburg. Dat is jammer, anders kon je langskomen om te testen!! Maar de kortingsbon, mocht je interesse hebben, is nog in mijn bezit en geef ik je graag om uit te geven bij de wehkamp.

10 jaar geleden

Hoi, ik heb even zitten kijken en zelfs met die 30euro korting vind ik hem nog steeds wel heel duur......Ik woon in Zandvoort

10 jaar geleden

Wat zou je graag willen? Ik heb een kortingsbon van 30 euro voor je. Ik weet niet waar je woont maar je zou deze bij mij mogen komen testen?!

10 jaar geleden

Ik ik ik! Ik heb totaal geen tijd voor het scheren! Vanmorgen heb ik eindelijk na 3,5jaar weer een poging gedaan om mijn benen te epileren. Het idee dat ik epileren en douchen zou kunnen combineren lijkt me werkelijk hemels! dus waar kan ik me opgeven?