{{ message.message }}
{{ button.text }}

Braun Silk - épil 7 Dry&Wet

Hallo dames. Ik ben vanaf nu ambassadeur en mag daarom de Braun Silk-épil 7 Dry & Wet uitproberen. Lees hier hoe deze periode er voor me uit ziet >>

Afbeelding blog 'Braun Silk - épil 7 Dry&Wet' Achtergrond blur afbeelding
Hallo dames, Ik ben vanaf nu ambassadeur en mag daarom de Braun Silk-épil 7 Dry & Wet uitproberen. Dit is een epilator die onder de douche, in bad maar ook droog gebruikt kan worden. Gebruik jij ook al een epilator? Of ben je nog in overweging (door de aankoopprijs? Blijven de haartjes echt 4 weken weg? Of zie je op tegen het gevoel van epileren?). Dan is het nu tijd om mij te blijven volgen en erachter te komen wat mijn ervaringen zijn met de Braun Silk-épil 7 Dry & Wet! Heb je vragen? Wil je zelf komen testen? Wil je misschien kans maken op 30 euro korting? Of gewoon informatie via de foldertjes die ik mag verspreiden? Dan reageer! Ik zal 7 weken lang op één been de oude methode blijven hanteren (scheren) en op mijn andere been ga ik het epileren testen. Welk resultaat zal het geven? Wat zijn mijn bevindingen? Wat zijn de voordelen en de nadelen? Stel je vraag aan mij over deze manier van haarverwijdering en ik zal proberen antwoord te geven! Onderwerpen die o.a. aan bod komen: duur van scheren, het gevoel, gebruiksvriendelijkheid, design, hygiëne enz. Laat jullie horen dames!! Ik zou het leuk vinden reacties te krijgen en ik zal daar zo goed mogelijk op in proberen te spelen. De personen die interesse hebben of al gebruik ervan maken hoor ik ook heel graag. Hoe denk jij over epileren? Groetjes, Mama Scarlet

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je