{{ message.message }}
{{ button.text }}

Borsten kleiner na bijna 1 jaar borstvoeding gegeven

Wie heeft er ervaring mee dat je borsten gekrompen zijn na langdurig bv te hebben gegeven en wat kun je er aan doen? Tips en adviezen welkom

Afbeelding blog 'Borsten kleiner na bijna 1 jaar borstvoeding gegeven'

Na bijna 1 jaar bv gegeven te hebben heb ik buiten mijn verwachting om borsten die veel kleiner waren dan voorheen. Wie had dat ooit gedacht? Een aantal collega's en vriendinnen zijn moeders en een aantal ervan hadden ook bv gegeven, toch hebben ze me nooit hiervoor gewaarschuwd.

Als ik dit eerder had geweten dan had ik (ook al is het nog zo gezond voor mijn kind) maar max 3 a 4 maanden gegeven. Ik ben immers ook met nutrilon opgevoed zonder bv en ben hartstikke gezond!

Nu wanneer ik het over heb met sommige meiden beamen ze dit en ze geven ook als advies dat wanneer je weer een kind hebt, ditmaal korter te voeden. Dan komen je borsten weer op hun oude maat (ik had voorheen 70D, nu amper 75B). Heeft iemand dit al erveren? Ik hoor het graag :).

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #Gezond

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je