Snap
  • Mama
  • Babyspullen

Boomzager, fijn slapen!

Een heerlijke nachtrust wordt verstoord door een man en kind die snachts bomen gaat zagen!

Mijn blog gaat over bomen zagen! Bomen zagen denk je dan..? In praktijk bedoel ik snurken.. mijn vriend kan dit zo geweldig goed! Het lijkt wel of hij hele bomen aan het omzagen is.. Vannacht was het weer "raak".. 

Werd ik eerst wakker van mijn zoontje, deze weer in slaap te hebben gebracht, begon vriendlief weer te "zagen". Van heel zachtjes naar langzaamaan harder en stotterender. Behoorlijk irritant dus een klein duwtje gegeven dat ie misschien wel ophoudt met snurken... even is het stil..

Poging voor mij om te gaan slapen.. goed en wel mijn ogen dicht en ja hoor.. begint het gezaag weer. Maat dan gewoon 10x harder!! Pfffff... even volhouden dan houdt het wel op.. Nee hoor.. het lijkt wel of ie 6 bomen tegelijk aan het zagen is zo hard gaat ie tekeer!! Dan maar een "hakje"! Misschien is de boodschap dan wel duidelijk.. krijg wat gegrom en wat brabbels en zeg ik tegen je dat je snurkt.. krijg wat commentaar en valt gewoon weer in slaap.. 

Hmmmzzzz nieuwe poging en doe mijn ogen weer dicht en nog geen minuut later begint het weer!! Dan maar een rigoureuze stap!! Een flinke por in z'n zij!! En NU OMDRAAIEN WANT JE SNURKT!!! Krijg wederom commentaar maar meneer draait eindelijk om en ik kan eindelijk slapen!!

Vriendlief slaapt, zoonlief slaapt en mama doet ook een poging... maar dan ineens hoor ik op de babyfoon een krakend geluid!! Ooooohhhhh neeeeeee!!! Ook zoonlief is bomen aan het zagen!!