{{ message.message }}
{{ button.text }}

Boodschappen doen.

Boodschappen op een niet zo'n geschikt moment

Afbeelding blog 'Boodschappen doen.'

Iedere week hebben we het daar weer het moment van boodschappen doen... Ik zelf persoonlijk ben niet zo van het shoppen/boodschappen doen. Het is dat het moet.

Graag doe ik dit op een tijdstip dat het niet zo druk is in de winkel. Helaas lukt dit niet altijd. Zoals pasgeleden. Druk weekend, dus kon niet anders dan op vrijdagochtend. Kinderen naar opa en oma: net zo handig en die ook weer blij met extra kroeltijd.

Druk, druk en nog eens druk in de winkel. Dan gaat het allemaal al niet zo snel als je wilt, maar goed dat was van te voren bekend.

Wat mij wel verbaasde is dat  velen van de oudere generatie onder ons (lees pensioengerechtigde) de supermarkt gebruikt als ontmoetingsplaats, het liefst nog met een kopje koffie erbij. Altijd gezellig als je zo spontaan een bekende tegenkomt, maar het klonk meer als een wekelijkse ontmoeting met de opmerkingen: wat kijk jij chagerijning vandaag?! Het is toch stuk warmer als vorige week he. Het liefst acuut stoppend en dubbel geparkeerd blijven staan, waardoor de snelle drukke moeder van tegenwoordig ;-) er niet meer langs kan...

Blij dat ik uiteindelijk alles bij mekaar had en de winkel kon verlaten.  

Ik zorg er voortaan nog meer voor dat ik zulke tijdstippen vermijd... en voor de betrokken mensen hoop ik dat ze nog lang van de wekelijkse ontmoetingen kunnen blijven genieten. Maar o wat is het fijn om het af en toe van je af te schrijven. :-) 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je