{{ message.message }}
{{ button.text }}

Lekker lezen? Boekentips!

Zin in een nieuw boek? Ik heb een paar tips voor je!

Afbeelding blog 'Lekker lezen? Boekentips!' Achtergrond blur afbeelding

Alhoewel ik een boek lezen eigenlijk heerlijk vind, kwam ik de laatste tijd niet veel verder dan het fanatiek doorbladeren van stapels tijdschriften. Druk, druk, druk en moe, moe, moe, moe ( nog 10 keer ). Nu heb ik binnen enkele weken twee prachtige boeken gelezen die ik jullie niet kan en wil onthouden. Ook met een dekentje op de bank relaxen onder het genot van een goed boek? Lees dan even verder!

Suus Ruis-Wat ze je niet vertellen over moeder zijn

Nog nooit heb ik hardop gelachen tijdens het lezen van een boek. Wat een humor en wat een prachtige schrijfstijl! Suus Ruis ( inderdaad de dochter van..) beschrijft op hilarische wijze waar zij tegenaan loopt sinds zij moeder is. Van traktaties tot speelafspraken, van gezond eten tot consequent zijn; alles komt haarfijn aan bod. Die herkenbaarheid zorgt ervoor dat je bijna het gevoel hebt dat je er een nieuwe vriendin bij hebt die op precies dezelfde golflengte zit. Op zoek naar een lekker luchtig en herkenbaar boek? Zeker doen!

Isa Hoes-Toen ik je zag

Toen ik enige tijd geleden hoorde dat er een boek zou komen waarin Isa Hoes haar leven met Antonie Kamerling beschrijft was mijn nieuwsgierigheid al gauw gewekt. Dit boek moest en zou ik zeker lezen! Nadat ik het boek van Suus Ruis had dichtgeklapt begon ik dan ook meteen met dit boek. Na het lezen van het geweldige boek van Suus Ruis viel de schrijfstijl me in eerste instantie een beetje tegen, maar de inhoud maakte al gauw alles weer goed. Zo goed dat ik regelmatig met tegenzin het boek weg moest leggen. Wat een emoties, wat een stil verdriet, maar ook wat een liefde en wat een kracht! Dit boek zal gegarandeerd bijdragen aan meer begrip voor mensen die op welke manier dan ook te maken hebben met depressiviteit en daar word ik dan weer blij van!


Lezen jullie veel of juist niet? en hebben jullie één van bovenstaande boeken al gelezen? Ik ben benieuwd!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je