{{ message.message }}
{{ button.text }}

Body&fit plan

Week 1

Afbeelding blog 'Body&fit plan' Achtergrond blur afbeelding

Afgelopen jaar ben ik ongemerkt best wat aangekomen. Ik irriteerde me er al langer aan, maar kon niet echt een plan verzinnen om er vanaf te komen.
Ik eet redelijk gezond, maar ben niet echt sportief ingesteld. Met 3 kinderen en een drukke baan komt dat steeds als laatste op de prioriteitenlijst. Maar toen ik Body&Fit mocht gaan testen, voelde het als tijd maken voor mezelf.
Van te voren was ik bang dat ik veel trek zou hebben, dat vond ik niet zo'n fijn idee merkte ik. Ik dacht dan misschien chagrijnig te worden. Maar ik heb helemaal geen trek gehad. Het is heel erg afgewogen met zoete en hartige snacks en de hoeveelheid eiwitten helpen om echt een verzadigd gevoel te hebben.
De het menuplan is heel overzichtelijk en veelzijdig, je kan het goed voorbereiden een dag van te voren. De avondmaaltijden zijn tot nu toe een genot, echt heerlijke recepten. Afgelopen weekend heb ik een andijviekoolraap stamppot gemaakt, zo heerlijk!
De shakes zijn heel makkelijk te bereiden, er zit een soort balletje bij om te shaken. Dat maakt de shake niet zo klonterig. Hij vult echt voldoende tot een volgende maaltijd. De smaak is vanille en soms maak je er een smoothie van met fruit of groenten.
De smart bar vind ik ontzettend lekker. De kinderen kijken steeds alsof ik aan het snoepen ben, haha. Dat ritselen van het papiertje en dan de chocolade buitenkant, ze willen dan meesnoepen!

Het sporten is slim opgezet met een afwisselend programma en opties voor thuis of in de sportschool. Heel relaxed, omdat ik dat kan doen als de kinderen op bed liggen of natuurlijk samen met de kinderen.
Resultaat na week 1 is onwaarschijnlijk goed! Ik woog 83 kilo en nu 80 kilo, dat maakt me heel blij en geeft energie om door te gaan.
Over energie gesproken, met hardlopen merkte ik zoveel verbetering!

Afbeelding blog 'Body&fit plan'

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je