{{ message.message }}
{{ button.text }}

Blogje als stagiair bij Mamaplaats

Hoi Mama's van Mamaplaats, Ik zal me even voorstellen. Ik ben Pieke (20) en ik kom uit Utrecht.

Afbeelding blog 'Blogje als stagiair bij Mamaplaats'

Ik loop nu ruim twee weken stage bij Mamaplaats: een super leuke ervaring!


Wat me al snel op viel is dat er een hele goede sfeer hangt in het kantoor van Mamaplaats. Iedereen is de hele dag druk bezig want er is genoeg te doen en tussen de middag lunchen we gezellig met elkaar.

Het is heel mooi om te zien hoe Mamaplaats zich richt op een website waar moeders zich helemaal kunnen uiten. Als mama kan je je ei kwijt, enthousiast zijn over iets wat je hebt meegemaakt of juist tips geven aan andere moeders.

Ik ben zelf geen moeder, daar vind ik mezelf nog iets te jong voor, maar later wil ik zeker kinderen. Het is voor mij dan ook een hele uitdaging te bekijken wat moeders nou eigenlijk interessant vinden om te lezen.

Omdat ik zoveel over het moeder-zijn lees, denk ik dat ik hier later in de toekomst nog veel aan zal hebben. Wat ik tijdens deze stageperiode leer, kan ik later in de praktijk ook weer gebruiken natuurlijk :-)

Ook als studente is het super leuk om jullie blogjes te lezen en reacties te zien. Doe vooral lekker vaak mee aan de winacties, maak gebruik van onze kortingscodes en blog op je gemakje verder, want daar is Mamaplaats voor.

Ik wens jullie allemaal een fijne dag en (hopelijk) tot blogs

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #Nieuws

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je