{{ message.message }}
{{ button.text }}

bloggen?waarover?alles gaat zijn gangetje, heerlijk!

afgelopen tijd gaat alles zijn gangetje,...heerlijk...heb daardoor alleen geen bloginspiratie

Afbeelding blog 'bloggen?waarover?alles gaat zijn gangetje, heerlijk!' Achtergrond blur afbeelding

Afgelopen weken gaat alles zijn gangetje, ik heb 3 weken fulltime gewerkt omdat een collega vakantie had.
blij dat ik nu weer terug ga naar 2/3 dagen per week, en ook aan Nathan merkte we dat hij het niet gewend was zoveel weggebracht te worden.
Maarten werkt gewoon 5 dagen per week.
daarbuiten doen we veel met Nathan, samen spelen, alleen laten spelen, lekker veel naar buiten, 1x per dag kijken wij naar mickey mouse (hij noemt hem muis), Nathan is helemaal fan van Mickey muis, uit amsterdam een knuffel muis meegenomen waar die nu altijd mee slaapt (gelukkig hoeft die niet mee naar oma of kdv daar heeft die anders knuffels)

verder ontwikkeld Nathan zich prima, praat al veel en goed als ik mijn omgeving hoor, eet (meestal) goed, slaapt goed in zijn eigen bed (sinds de buisjes), ontdekt veel, is een echte boef en we kunnen heerlijk genieten van ons menneke

Op het moment lees ik veel blogs, schrijf er iets minder omdat ik beetje inspiratieloos ben.
mochten jullie tips, ideeen hebben of gewoon iets wat je wil weten dan hoor ik het graag!!!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je