{{ message.message }}
{{ button.text }}

Bloggen zou leuk moeten zijn!

Wat een gedoe om deze hier online te gooien! Geen foto -> foutmelding. Te korte inleiding -> foutmelding. Titel vergeten -> FOUT MELDING :-\

Afbeelding blog 'Bloggen zou leuk moeten zijn!' Achtergrond blur afbeelding

Een blok schrijven. Een blog is naar mijn mening een stukje schrijven over iets wat je bezig houdt, iets wat je meegemaakt hebt, iets waar je je vraagtekens bij hebt, of gewoon om lekker van je af te schrijven!

sinds vandaag ben ik lid van mama plaats en in eerste instantie ziet het er leuk uit. Er werd me alleen op iedere pagina wel gevraagd een blog te schrijven. Oke oke ik ga overslag.  Maar eer ik ben waar ik nu ben moet ik eerst verschillende vragen beantwoord. Waar hoort deze blog thuis? Wat is me intro van deze blog .. wil ik er een passende foto bij... wat is de titel van me blog....

Pffff wat een.gedoe allemaal! Als ik een blog wil schrijven wil ik die zo het Internet op gooien! Waar dan ook over! Nu moet ik eerst nadenken over wie wat waar.... jammer!

Maar bij deze wel mijn eerste blog!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je