{{ message.message }}
{{ button.text }}

Bloggen? Of toch niet?

Wel of niet bloggen? Waar dan? Hoe dan? Ik heb het mij lang afgevraagd... Maar ik ga het dan toch proberen.

Afbeelding blog 'Bloggen? Of toch niet?' Achtergrond blur afbeelding

Beste mama's (en misschien ook papa's),

Ik heb lang getwijfeld of ik zou gaan bloggen. Steeds vroeg ik mij af: "Maar waarover dan?" Vandaag kreeg ik een ingeving. Want waar ik mij al tijden lang zorgen over maak, kwam vandaag weer heel dichtbij. Mijn oma had het altijd over 'vroeger'... Want vroeger was alles beter. Ik ben nog geen oma, maar ik verlang wel naar vroeger. Toen ik als kind mij ontwikkelde op een hele andere manier waarop mijn kinderen dat nu doen. Ik zie steeds meer hoe mensen van elkaar verschillen en ik ben eigenlijk heel benieuwd of ik de enige ben die over bepaalde dingen denkt. 

Regelmatig lees ik wat blogs hier van andere mama's en dat vind ik vaak herkenbaar of gewoon heel interessant om te lezen. Juist omdat wij allemaal maar 'gewoon mensen' zijn. Misschien hebben jullie wat aan mijn blogs, in elk geval doe ik een poging!

Groetjes,

Babette

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je