Snap
  • Mama
  • Nieuws
  • post_short

blog over gezin

Waar kan ik mijn blog plaatsen

Hallo. Ik zou wel eens willen proberen actief een blog bij te houden, maar loop er direct al tegenaan dat ik niet kan vinden bij welk onderwerp het past. Ik ga binnenkort bevallen van de tweede en het lijkt me leuk te schrijven over hoe dat gaat daarna. Het gezinsleven, dingen waar ik tegen aanloop, wat de oudste ervan vind enz. Maar waar?

10 jaar geleden

Beetje gokken waar het bij in de buurt komt. de meeste mamas lezen toch alleen de nieuwste blogs en niet zozeer aan het zoeken bij het onderwerp

10 jaar geleden

Inderdaad toch een plekje gevonden om mijn blog te plaatsen. Ik denk dat ik gewoon voor elk geschreven stuk maar een plekje moet vinden. Ik ken deze site pas een week nu dus moet ook nog even mijn weg vinden. Ik hoop dat ik door het volgen van blogs van anderen en zelf schrijven veel steun en herkenning kan vinden de komende jaren. Praten en lezen over kinderen (die van jezelf en van anderen) vind ik heerlijk en dat kan ik hier zoveel doen als ik maar wil :)

10 jaar geleden

Dat hangt er een beetje van af waar je precies over gaat schrijven, maar ik zou zeggen: MAMA-emoties. ( is bijna altijd goed )Succes!

10 jaar geleden

In de buurt van het juiste onderwerp bedoel ik.