{{ message.message }}
{{ button.text }}

Blog 86: Even tijd voor elkaar

Soms heb je het even nodig: een 'romantisch' moment met zijn 2. Voor ons was dit alweer een tijdje geleden.. Hoog tijd voor een uitje dus ♡

Afbeelding blog 'Blog 86: Even tijd voor elkaar'

Meestal komt het er niet van. We hebben het druk, er is even geen budget voor, er is iemand ziek.. Maar vaak ligt het aan mijn 'schuldgevoel'.

Ik vind het moeilijk om onze zoon in het weekend weg te brengen. Aangezien ik 3 dagen per week werk (vaak ook nog een avond overwerken), heb ik regelmatig het gevoel hem tekort te doen als ik in het weekend oppas regel. 

Daarnaast zijn het (bijna) altijd mijn ouders die dan oppassen. Zij passen doordeweeks ook al op, dus in het weekend wil ik hen dan niet vragen. Ik weet dat ze namelijk nooit 'nee' zouden zeggen & daar wil ik geen misbruik van maken.

Maar dit Pinksterweekend kon ik het voor mezelf 'goed praten'. Aangezien we 's maandags vrij hebben, hoeven mijn ouders 1 dag minder op te passen. Nu durfde ik het dus wel te vragen. En ook hadden we deze week iets te vieren: we zijn alweer een half jaar getrouwd & 4,5 jaar samen! Dus we gingen ervoor...

Aangezien het uitje een lastminute 'iets' was, hadden we niet veel tijd om iets te bedenken. Het kon niet iets te actiefs zijn, aangezien ik alweer bijna 28 weken zwanger ben en best wel veel last heb van bekkenpijn. Daarnaast wilde ik wel op tijd thuis zijn, onze zoon moest en zou in zijn eigen huis slapen die avond. (Ik weet het, ik ben gek).. 
Gelukkig hoefden we niet lang na te denken over wat we wilden doen.

De laatste keer dat mijn man en ik samen naar de bioscoop zijn geweest, was nog tijdens de zwangerschap van onze oudste (alweer 3 jaar geleden). Er spelen momenteel best wel wat films die we allebei wilden zien, dus waren we er snel uit: we zouden naar Captain America - Civil War gaan. We kozen voor de 3D voorstelling van 15.15 uur.

Aansluitend wilden we ook nog wat eten. Daarom kozen we ervoor om in Hoorn naar de Vue bioscoop te gaan. Dit zit in eenzelfde gebouw met een Van der Valk hotel/restaurant en een Flamingo Casino. Je kunt hier dus best een gezellig middagje vertoeven. 

Het eten was heerlijk en wat was het fijn om echt weer even met zijn tweetjes te zijn. Even een gesprek over hele andere dingen dan baby- en peuterzaken. Gewoon weer even een paar uurtjes 'man-en-vrouw' zijn in plaats van 'papa-en-mama'. 
Ik heb er dan ook echt van genoten. 

Maar wat was ik ontzettend blij om ons moppie weer te zien! Toen we hem gingen halen, rende hij meteen naar ons toe om ons flink te knuffelen. 
Wat besef ik me na zo'n middagje weg toch goed hoe enorm veel ik van mijn mannen houd. Ik zou echt niet meer zonder ze willen en/of kunnen! Ik kan niet wachten op de komst van ons tweede mannetje..  

 

1

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #Relatie

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je