{{ message.message }}
{{ button.text }}

Blog 68: Dank je wel, Mamaplaats!

In BLOG 63: ER GAAT IETS MIS MAMAPLAATS! konden jullie lezen dat mijn blogbeloningen tot 2x toe verdwenen zijn.. Hier het vervolg!

Afbeelding blog 'Blog 68: Dank je wel, Mamaplaats!'

Tot 2x aan toe heeft iemand de brutaliteit gehad om mijn blogbeloningen uit de post te halen. Tot 2x aan toe kreeg ik namelijk een geopende envelop thuis met alleen nog maar een felicitatiebriefje erin!

Zoals jullie misschien wel hebben gelezen, was ik hier heel boos over! En ook wel een beetje verdrietig. Maar bovenal was ik teleurgesteld. Niet in Mamaplaats, zij hadden immers hun uiterste best gedaan mij de blogbeloningen toe te laten komen. Nee, ik was voornamelijk teleurgesteld in mijn medemens.. Want wat heb je nou aan een sleutelhanger met bedel of usb van Mamaplaats, als je zelf de site misschien niet eens kent?! Blijf gewoon van andermans spullen af!

Toen ik hierover schreef, kreeg ik veel lieve reacties van medemama's. Voornamelijk (ook) vol boosheid en ongeloof. Hoe durft iemand aan andermans post / spullen te zitten!
Ook Mamaplaats zelf reageerde! Ze vonden het zo vervelend, dat ze mijn blogbeloningen voor een DERDE keer per post zouden opsturen. Ditmaal in een andere envelop. 

Zo gezegd, zo gedaan. En ik ben ontzettend blij en trots om te mogen verkondigen dat deze nieuwe aanpak heeft gewerkt... Vandaag kreeg ik mijn sleutelhanger, bedel en USB per post binnen! Toch de bekroning op mijn blogwerk tot nu toe, want ook al klinkt het misschien een beetje gek, het is toch waar ik vanaf 1 november 2015 naartoe heb gewerkt. :)

Lieve medemama's, dank jullie wel voor alle lieve reacties op mijn blog(s)!
En dank je wel Mamaplaats voor het nogmaals toesturen van mijn blogbeloningen!

Ik ben er ontzettend blij mee en ga weer heerlijk verder met bloggen. Blog 75 komt al in zicht.. ;)

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #Nieuws

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je