Snap
  • Mama
  • Babyspullen

Blog 63: Er gaat iets mis Mamaplaats!

Lichtelijk teleurgesteld, zo zou je het het beste kunnen noemen. Door wie? Niet door Mamaplaats, maar door mijn medemens..

Een tijdje terug zag ik een blog van een mede-mama voorbij komen. Zij had Mamaplaats aangeschreven, omdat zij nog niet de beloofde sleutelhanger had gekregen. Toen ik dat las, dacht ik: dat kan ik ook! Dus schreef ik Mamaplaats aan. 

Op het moment van schrijven had ik inmiddels al 50 blogs geschreven. Het leek me heel leuk om een sleutelhanger te ontvangen, dus nietsvermoedend stuurde ik een mail. 
Al snel ontving ik een reactie: ik had niet alleen recht op een sleutelhanger, maar ook op een bedeltje (25 blogs) en een USB stick met al mijn blogs tot dan toe (50 blogs). Ik was blij verrast en meteen enthousiast. En driftig blogde ik door. 

Toen kwam de post. Ik kreeg een gezellige blauwe envelop met daarin een briefje. Daarop stond in het kort 'gefeliciteerd, hier zijn uw sleutelhanger, bedel en usb'. Maar verder zat er in de envelop niets. 

Lichtelijk teleurgesteld schreef ik Mamaplaats weer aan. Daarbij stuurde ik een foto van de verder lege envelop. Er werden excuses aangeboden en de goodies zouden opnieuw worden toegestuurd. 

Enkele dagen later weer een blauwe envelop in de brievenbus. Dit keer was het duidelijk: ondanks de moeite van Mamaplaats om de envelop bijna rondom met plakband dicht te plakken, was er toch iemand geweest die de envelop had geopend (aan de zijkant). Weer zat er alleen een briefje in of ik een blogje wilde schrijven over mijn ontvangen goodies, maar weer zaten er geen spulletjes bij. 

Nu wist ik het zeker: iemand anders (wie geen idee) had mijn goodies uit de envelop gehaald. Nu was ik ervan overtuigd dat dit de eerste keer ook gebeurd was. 

Voor de laatste keer schreef ik Mamaplaats aan. Ditmaal om hen te bedanken voor weer een nieuwe poging, maar ook met de waarschuwing dat hun spullen iedere keer uit de envelop werd gestolen. Wellicht dat dit andere mama's ook waren overkomen? En ook dit keer stuurde ik foto's mee van de lege envelop. (Zie hierboven)
Helaas tot nu toe geen reactie meer van Mamaplaats. Waarschijnlijk is mijn mail tussen een van de vele andere mailtjes terecht gekomen. Ik neem het hen dan ook absoluut niet kwalijk. 

Wel ben ik teleurgesteld in mijn medemens. Blijf toch van andermans spullen af! Ik snap ook niet hoe je van 'gestolen spullen' kan genieten, het is toch veel fijner om iets eerlijk te verdienen door er (hard) voor te werken? 

8 jaar geleden

Bedankt voor alle reacties.. Ik was inderdaad ook erg verbaasd, maar merendeels teleurgesteld. Gelukkig krijg ik van Mamaplaats alsnog mijn 'goodies'. Daar ben ik ontzettend blij om.. Ik zit nu met smart te wachten tot ik ze in mijn brievenbus mag ontvangen.. ;)

8 jaar geleden

Waarom zou je rond willen lopen met een sleutelhanger van MP waar een ander erg haar best voor heeft gedaan? Ik begrijp daar helemaal niks van. Wat erg dat mensen dat eruit halen. Ze hebben er niks aan en jij hebt het heel erg verdiend en zou er ontzettend blij mee zijn. Ik ben mijn eerste bedeltje verloren en dat vind ik ook erg jammer. Dat is waar je voor werkt en het is een erkenning van je werk. Daar moet iemand anders vanaf blijven.

8 jaar geleden

Zo vervelend dat ze dit doen hé, wat hebben hun er nou toch aan. Voor jou heeft het een waarde, die blogs gaan over je eigen en dan is het alleen maar leuk als je dan een leuk cadeau krijgt.

8 jaar geleden

Nee, maar goed, dan kunnen ze dat dus in de gaten houden en uitzoeken waar het ergens mis gaat.