{{ message.message }}
{{ button.text }}

Blog 63: Er gaat iets mis Mamaplaats!

Lichtelijk teleurgesteld, zo zou je het het beste kunnen noemen. Door wie? Niet door Mamaplaats, maar door mijn medemens..

Afbeelding blog 'Blog 63: Er gaat iets mis Mamaplaats!'

Een tijdje terug zag ik een blog van een mede-mama voorbij komen. Zij had Mamaplaats aangeschreven, omdat zij nog niet de beloofde sleutelhanger had gekregen. Toen ik dat las, dacht ik: dat kan ik ook! Dus schreef ik Mamaplaats aan. 

Op het moment van schrijven had ik inmiddels al 50 blogs geschreven. Het leek me heel leuk om een sleutelhanger te ontvangen, dus nietsvermoedend stuurde ik een mail. 
Al snel ontving ik een reactie: ik had niet alleen recht op een sleutelhanger, maar ook op een bedeltje (25 blogs) en een USB stick met al mijn blogs tot dan toe (50 blogs). Ik was blij verrast en meteen enthousiast. En driftig blogde ik door. 

Toen kwam de post. Ik kreeg een gezellige blauwe envelop met daarin een briefje. Daarop stond in het kort 'gefeliciteerd, hier zijn uw sleutelhanger, bedel en usb'. Maar verder zat er in de envelop niets. 

Lichtelijk teleurgesteld schreef ik Mamaplaats weer aan. Daarbij stuurde ik een foto van de verder lege envelop. Er werden excuses aangeboden en de goodies zouden opnieuw worden toegestuurd. 

Enkele dagen later weer een blauwe envelop in de brievenbus. Dit keer was het duidelijk: ondanks de moeite van Mamaplaats om de envelop bijna rondom met plakband dicht te plakken, was er toch iemand geweest die de envelop had geopend (aan de zijkant). Weer zat er alleen een briefje in of ik een blogje wilde schrijven over mijn ontvangen goodies, maar weer zaten er geen spulletjes bij. 

Nu wist ik het zeker: iemand anders (wie geen idee) had mijn goodies uit de envelop gehaald. Nu was ik ervan overtuigd dat dit de eerste keer ook gebeurd was. 

Voor de laatste keer schreef ik Mamaplaats aan. Ditmaal om hen te bedanken voor weer een nieuwe poging, maar ook met de waarschuwing dat hun spullen iedere keer uit de envelop werd gestolen. Wellicht dat dit andere mama's ook waren overkomen? En ook dit keer stuurde ik foto's mee van de lege envelop. (Zie hierboven)
Helaas tot nu toe geen reactie meer van Mamaplaats. Waarschijnlijk is mijn mail tussen een van de vele andere mailtjes terecht gekomen. Ik neem het hen dan ook absoluut niet kwalijk. 

Wel ben ik teleurgesteld in mijn medemens. Blijf toch van andermans spullen af! Ik snap ook niet hoe je van 'gestolen spullen' kan genieten, het is toch veel fijner om iets eerlijk te verdienen door er (hard) voor te werken? 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je