{{ message.message }}
{{ button.text }}

Blog 50: Nooit verwacht..

Sinds 1 november 2015 ben ik mamablogger op Mamaplaats. Inmiddels zijn we 79 dagen en 50 blogs verder! Dat had ik nooit verwacht..

Afbeelding blog 'Blog 50: Nooit verwacht..' Achtergrond blur afbeelding

Vóór 1 november 2015 had ik nog nooit van Mamaplaats gehoord. Sinds de zwangerschap van onze zoon in 2013 was ik wel al bekend met Babybytes, maar sinds de veranderingen op hun site was ik daar lang niet meer zo actief als vroeger. Die nieuwe veranderingen vind ik gewoon erg onhandig, het werkt niet lekker voor mij. 

Per toeval kwam ik via Facebook met Mamaplaats in aanraking. Een van mijn vriendinnen had een artikel van Mamaplaats op Facebook geliked waarin gezocht werd naar nieuwe mamabloggers. Ik besloot de site eens te bekijken en vond het meteen leuk! Vol enthousiasme maakte ik dezelfde dag nog een account aan en schreef meteen diezelfde dag mijn eerste 3 blogs!

In kort tempo volgde er meer blogs. Over allerlei onderwerpen: preverbale logopedie, tv en boeken, reviews van uitstapjes, over de avonturen van onze ondeugende peuter en later ook over mijn prille zwangerschap & alles wat daarbij komt kijken. Nog steeds ben ik zeer enthousiast aan het bloggen.. 

De ene dag heb ik wat meer inspiratie voor een blogje dan de andere. En ook heb ik het soms (te) druk met mijn werk en onze kleine man, waardoor ik niet altijd aan bloggen toe kom. Toch probeer ik er soms wel even tijd voor te maken. Wanneer onze kleine man lekker aan het spelen is bijvoorbeeld. Of wanneer mijn man thuis is.
Het is voor mij een soort uitlaatklep. Daarnaast vind ik het ontzettend leuk voor later. Zo kunnen onze kids later lezen hoe het eraan toe ging toen ze nog heel jong waren.. ;)

Ik hoop dat jullie met veel plezier mijn blogs hebben gelezen (en zullen blijven lezen). Zeker met onze ondeugende, ondernemende kleine man & onze zwangerschap heb ik voorlopig nog inspiratie genoeg en zal ik lekker door blijven bloggen.. Op naar blog 100!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #Nieuws

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je