{{ message.message }}
{{ button.text }}

Blog 5# Mijn mannetje en onze relatie

Mijn mannetje en ik. Nee ik wil alleen maar dansen. dat krijgen we nog vaak te horen.

Afbeelding blog 'Blog 5# Mijn mannetje en onze relatie' Achtergrond blur afbeelding

Ik heb altijd al een goede band gehad met 2 van mijn nichtjes, meer surrogaat zusjes. 7 jaar geleden zou ik samen met het oudste nichtje haar vriend en nog een 3tal vrienden van hem op stap gaan. De dag daarna zou ik met een goede vriendin en haar vriend een blind date hebben met een vriend van hun, maar dat terzijde. We gingen dus op stap 2 dames 4 heren. Heerlijk dansen dat vind ik altijd leuk. Mijn man wilde dansen met een vriend maar die had daar geen zin in dus ging hij maar met mij dansen. Niet echt romantisch dus maar aangezien we allebei de zelfde gedachten hadden helemaal niet erg. We wilde alleen maar dansen. 

Die avond heb ik hem, de vriend van mijn nichtje en een vriend die op dat moment bij mijn man in woonde naar huis gebracht. Niks gebeurt en geen vlinders. De dag erna lekker op blind date geweest, maar deze jongen was niet mijn type. Heel aardig maar nee. 

Een aantal weken gingen voorbij we hadden elkaar toegevoegd op msn om foto's van die avond uit te wisselen en kletste af en toe. Toen gingen we zwemmen met mijn nichtje, haar vriend en zusje. Gezellig met zijn vijven. Mijn jongste nichtje heeft de hele tijd heen en weer gezwommen om er maar zeker van te zijn dat er niemand zou zoenen. Mijn man en ik hebben die dag vooral lopen kuiten. elkaar kopje onder duwen en kietelen om elkaar maar een beetje te klieren. Erg gezellig en een beetje kriebels maar of dat nu van vlinders of van het kietelen kwam wist ik niet.

Weer een tijd ging voorbij en het chatten werd meer. Toen gingen we weer op stap, weer lekker dansen. Die avond wist ik zeker het waren vlinders, maar voelde hij het ook zo? De dag erna kreeg ik een smsje met de tekst: Je hebt me kriebels bezorgt zonder te hoeven kietelen.. Ik vond dat zo leuk gezegd, die zin zal ik niet snel vergeten.

Van het een kwam het ander en we kregen een relatie. Binnen een jaar woonde ik bij mijn vriend in. Onbewust en niet officieel maar ik sliep meer bij hem dan thuis. Vrij snel in de relatie vroeg mijn vriend me of ik met hem wilde trouwen. Ik wist niet of hij het serieus bedoelde omdat de relatie nog maar zo kort was, mijn antwoord was op dat moment als je met een jaar nog zeker weet dat je met me wilt trouwen vraag je het dan nog maar eens. Geen nee en geen ja.

De tijd ging door en het moment dat we een jaar een relatie hadden kwam dichterbij. Eigenlijk had ik verwacht dat hij er niet meer op terug zou komen. Had ik het toch echt mis. Hij stond onder aan de trap en ik boven aan de trap, zo heeft hij mij gevraagd. I.p.v een ring had hij een half hart met zijn naam op (zo'n kettinkje). Ik kon geen nee zeggen.

4 jaar zijn we verloofd geweest in die tijd zijn we verhuist naar een huurflat in de stad. Hier hebben we een jaar gewoond. Na deze periode zijn we een koophuisje gaan zoeken. Met al dat gedoe van de notaris had ik het idee om gewoon naar het gemeentehuis te gaan en te trouwen. Dat zou flink wat geld schelen. Hier werd mijn mannetje best boos om. Hij wilde mij in een mooie witte jurk zien. en zo geschiede. Op ons 5 jarig jubileum hebben wij elkaar ons ja woord gegeven.

Voor ons trouwen hebben we het al over kindjes gehad. Beide wilde we graag een kindje. Met ons trouwen hebben we daarom ook de pil de deur uit gegooid. Ik zelf had verwacht dat het wel een tijd zou duren dus hadden we niet echt verwachtingen. We hadden veel geluk want in februari 6 maanden na stoppen bleek ik zwanger. Hier zal ik in mijn volgende blog meer over schrijven

Groetjes Nicky

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #Relatie

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je